Filiz Özkol 19 Eylül 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Eylül 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Planlı davrandığınız zaman olaylar rayına oturuyor. Bugün, olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz. Retro Mars önemli konular üzerinde yoğunlaşmanızı sağlayacak.

BOĞA: Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla çevrenize örnek olmayı sürdürüyorsunuz. İlerlemeyi planladığınız bazı konularda yaratıcılığınızı engellemeyin.

İKİZLER: Yeni başlangıçların her zaman gerginlik getirdiğini biliyorsunuz. Bugün maddi güvenliğiniz ön planda olacak. Kan bağınız olan kişilerle tartışacağınız konularda onlara da söz hakkı vermelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kombinasyon burcunuz Oğlak’ta ilerleyen Jüpiter’den olumlu destek almaya başlıyorsunuz. Ortak dostlarınızla birlikte iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Hızlı hareket etmelisiniz.

ASLAN: Yaşam dengelerinizde aksaklıklar çıktığı zaman iç sıkıntınız artıyor. Bugün birçok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalarda şartlar sizden yana olacak. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

BAŞAK: Sorumluluğunuzun artmasının sizi olumsuz yönde etkilediğini sanıyorsunuz. Aslında yaşam enerjinizin daha artıracak bir olay. İş konusunda ayrıntıları hesaplamak zorundasınız. Korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.

TERAZİ: Aşk gezegeni Venüs Aslan’da ilerlerken duygularınızı disipline etmekten yanasınız. Burcunuzun mantık burcu. Rekabetçi yapınız aşkta da kendini gösteriyor. Bugün düşünmeniz gereken çok şey var.

AKREP: Sabit düşüncelerden uzaklaştığınızda kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın size zarar verdiğini biliyorsunuz. Oğlak’ta ilerleyen bolluk gezegeni Jüpiter sizi çekici hale getiriyor. İlişkilerinizde başarılısınız.

YAY: İkna yeteneğinizin çok yüksek olduğu bir gün. Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalayacak ama zorlanacaksınız.

OĞLAK: Bugün, mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın. Aşk konusunda onunla ilgili düşüncelerinize farklı bir şekilde yaklaşın. Etrafınızdaki insan ve koşullardan bağımsız olarak düşünün ve hareket edin.

Haberin Devamı

KOVA: Kendinize özgüveniniz o kadar tam ki hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Üstelik bugün özellikle ailenize zaman ayırmalısınız.

BALIK: İlham veren Neptün ve bolluk gezegeni Jüpiter’den önemli destek alacaksınız Özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Bugün, olayları sürekli yargılayarak ilişkilerin çıtasını yüksek tutmak isteyeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder