Filiz Özkol 19 Eylül Günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Eylül Günlük burç yorumları

KOÇ: Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece elinize attığınız her işte başarılı sonuçlar alıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA: Tarzını belirleyecek ve baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkaracaksınız. İlişkinizi kişiselleştirecek davranışları tercih edeceksiniz. Kişisel çabalarınız çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor biliyorsunuz.

İKİZLER: Özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünüp seçimlerinizde dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız. Önyargısız yaklaşım tarzınız çevrenizi etkiliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapı içinde olacaksınız. Dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Yakın ilişkilerinizde belli mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranın.

BAŞAK: Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. Size yakın kişiler, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel şekilde yaptığınızı biliyor.

TERAZİ: Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken yakın arkadaşınızın olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Gözler üzerinizde.

AKREP: Ailenizle ilgili olayların gündeme gelmesiyle kişisel sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız canınızı sıkacaktır. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz.

YAY: Bugün yaşama pratik bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız, başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz.

OĞLAK: Duygusal konularda hatalı davranmaya müsaitsiniz. Konu mantık olduğu zaman çok iyi işler çıkarıyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteğin önemli olduğunun farkındasınız.

Haberin Devamı

KOVA: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün her türlü şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan bir an önce kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şeyleri daha fazla düşünmemelisiniz.

BALIK: Sosyal ilişkilerinizde duygusal güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu güveni size ortak çalışma yaptığınız arkadaşlarınız sağlayabilir. Onlardan gelen bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün çevrenizin kalabalık olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder