Filiz Özkol 19 Haziran 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Haziran 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanıp kendinizi ispat etmelisiniz. Bugün güçlü iş birliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir, kapris yapabilirsiniz.

BOĞA: Kazançlarınızda istediğiniz şartların gündeme gelmesi çabanız sayesinde gerçekleşecek. Görüşeceğiniz kişilerin vereceği destek sizi tatmin etmeyebilir. Fırsatlar konusunda bazı aksilikler söz konusu olacak.

İKİZLER: Kendinizi ve çevrenizi her anlamda sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, fırsatlar karşısında karar verme güçlüğü yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün yaptığınız işlerle yetinmiyor, karakteriniz gereği sıra dışı işler yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Yoğun enerjiniz sizi yorgun ve keyifsiz yapabilir. Zamanlamada ölçülü olun. Hayal gücünüz mükemmel çalışıyor.

ASLAN: Çevrenizdekileri tarzınızla etkileyecek ve biraz baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen üstlerinizle konuşurken daha sakin olmalısınız. Yaşantınız hareketlenecek.

BAŞAK: Geçmiş tecrübelerinizi yaşama başarıyla geçireceksiniz. Bugün, sıra dışı fikirlerinizi paylaşmak için kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Sevdiklerinizi korumak için fazla sorumluluk alıyor, zorlanıyorsunuz.

TERAZİ: Maddi konularda sezgilerinize güvenin. Çevrenizdeki kişileri denetleme huyundan vazgeçin. Bazı fikirleri benimsemeyebilirsiniz. Bu dönem tansiyon iniş çıkışlarına karşı tedbirli olun.

AKREP: Partnerinizin sizinle aynı fikirde olması kişisel ve ortak çabalarınızı daha verimli hale getirebilir. İş arkadaşınızın sözlerine önem verin. Yaratıcılığınızı engellemeyen işler yapmayı seviyorsunuz.

YAY: Yakın çevrenizle ilgili değişim söz konusu. Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz.

OĞLAK: Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı göstereceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen durumlar sosyal hayatınıza olumlu yansıyacak. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gün.

Haberin Devamı

KOVA: Takıntılı yönlerinizin size zaman kaybettireceğini fark etmelisiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıyasınız. Kardeşlerinizin sizin yardımına ihtiyacı olacağı bir gün.

BALIK: Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder