Filiz Özkol 19 Kasım 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Kasım 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Arkadaşlarınızla beraber olma isteği içinde olacak, onların fikirlerinden etkileneceksiniz. Kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Bu konuda kimseye aldırış etmeyeceksiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız.

BOĞA: Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Burcunuzda bulunan değişim gezegeni Uranüs, kendiniz kadar akıllı kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı artırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli ve elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

ASLAN: Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllı seçimler yapıyorsunuz. Duygusal verimi doğru kişilerle çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için yeni dostluklar kurmak istiyorsunuz.

BAŞAK: Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir yerde göreceksiniz. Kendinize daha çok güvenmelisiniz.

TERAZİ: Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecek. Bugün partnerinizin sizden beklediği ilgiyi göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerinizi onunla birleştirmek isteyecektir.

AKREP: Bugün yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve birtakım işlerinizi gözden geçireceksiniz. Sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Yaşam kalitenizi artırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek.

YAY: Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçıyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına epey olumlu yaklaşımlarınız var.

Haberin Devamı

OĞLAK: Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, birtakım özel konular gündeme gelebilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

KOVA: Bugün çevrenizi etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor, farkındasınız.

BALIK: İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek için olumlu çaba harcamanız kolay değil. Olumsuz olan her şeyden etkileniyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder