Filiz Özkol 19 Kasım 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Kasım 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İnsanlar sizden etkilenip karşı çıkamıyorlar. Siz tutku ve aşk insanısınız. Üstelik ihtiraslı aşklarınız dillere destan. Bu günlerde mantıklı ve kalıcı duygular peşindesiniz. Hatalara açıksınız.

BOĞA: Karşılaşacağınız kişilerde farklı özellikler arıyorsunuz. Planlarınızı gizli tutmak istiyorsunuz ama çevrenize duvar örmeniz zor olabilir. Önceden paye verdiğiniz kişi artık sizin için önem değil Duygusal bir gün.

İKİZLER: Aşkta karışıklıklar meydana gelebilir. Partnerinizin bazı düşüncelerini gizlediğini veya bazı sırları olabileceğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Sadece kendinizi düşünürseniz hatalar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hızlı başlayan ve biten duygulara karşı dikkatli olun. Bu dönem flört etmeye daha çok vakit harcamanız ve aşka daha çok şans vermeniz sizi üzebilir. Gelişmelerden gerekli dersleri çıkarıp önlem alacaksınız.

ASLAN: Muazzam bir sevgiye sahipsiniz. Yıllar geçtikçe düşüncelerinizi netleştirmeyi öğreneceksiniz. Aile içi tartışmaların dozunu artırmamak sizin elinizde. Haklı olduğunuzu kanıtlamak için çaba harcıyorsunuz.

BAŞAK: Bilgi sahibi olmadığınız konularda fikir yürütme huyunuzu kontrol altına almalısınız. Çünkü, zor durumda kalarak karşınızdaki kişinin güvenini kaybediyorsunuz. Fikir beyan etmek zorunda değilsiniz.

TERAZİ: Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Partnerinizle vereceğiniz kararlarda önemsiz konularda ısrarcı olmayın, işler yoluna girecek.

AKREP: İlginç dostluk ve arkadaşlıklar gündeme gelecek. Yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu davranacaksınız. Bu dönemde ani başlayan aşka karşı tedbirli olun.

YAY: Kariyerinizdeki başarı size parayı getirecek. İşinizi severek yapacaksınız. Enerjik halinizi istediğiniz yönde kullanıyorsunuz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok iş başaracaksınız. Sabırsızlık kaybettirir.

OĞLAK: Sosyal yaşamınızın ilginç olaylara sahne olduğunu görecek, ilginç kişilerle birlikte olacaksınız. Grup aktiviteleri sırasında bazı kişilerle aynı noktada buluşacak ve birbirinize kenetleneceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Kısa mesafeli yolculukların ve ilişkilerin size sağlayacağı kazançları hesaplamanın tam zamanı. Bu dönemde politik olun, gülümseyin. Bazen takıntı derecesinde tuhaf davranışlar içine giriyorsunuz.

BALIK: Bugün çevrenizde oluşan kalabalıkların dostluk gösterilerine kanmayın. Çabalarınızı işinize rahatça aktarabileceksiniz. Yaşam kalitenizi artırma konusunda gösterdiğiniz gayret verimli sonuç veriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder