Filiz Özkol 19 Kasım 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Kasım 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Para kazanmakta kişisel çabalarınızın önemi büyük. Gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmak istemiyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Güvene ihtiyacınız var.

BOĞA: Maddi konularda genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Değişimlere hazır olmalısınız.

İKİZLER: Bugün düşüncelerinizi açıklarken karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı yaklaşımı seçin. Farklı konuları savunarak onunla birbirinize ters düşebilirsiniz. Yollarla ilgili yeni fırsatlar söz konusu.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı biraz kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemeye ihtiyaç duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor. Dikkatli olun.

ASLAN: Partnerinizle aranızda gerilime neden olmak istemiyorsanız, bazı olayların duygusal boyutlarında farklı nedenler aramamalısınız. Disiplininizin önemli olduğu bir gündesiniz. Kendinizi şımartmalısınız.

BAŞAK: Düşüncelerinizi herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı şekilde eğilmeniz sizi farklı yapabilir. Ama haberleşme konusunda ketum davranmanız sizin için önemli açılımlara neden olacak.

TERAZİ: Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluk yaşıyorsunuz. Partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmamalısınız. Zaman konusunda gecikme yaşayabilirsiniz.

AKREP: Kendinizi ifade etmek için her fırsatın size sunulduğunu görüyorsunuz. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel gelişiyor.

YAY: Bugün çevrenizle güçlü işbirliği içinde olacaksınız. Duygusal gelişiminiz için yapacağınız çalışmalarda maddi beklentilerin önem kazanacağını biliyor ve hedeflerinizi ona göre belirliyorsunuz. Başarıya çeyrek kaldı.

OĞLAK: Duygularınızla yaşamaktan hoşlanıyorsunuz. Sıradan işleri sevmediğiniz için farklı duygularınızı ortaya çıkaracak dostlarınızla bir araya gelmeyi seçeceksiniz. Çevrenin desteğine ihtiyacınız var.

Haberin Devamı

KOVA: Çevrenizde size destek verecek dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde belli ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için dostlarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Önemli konular gündeme gelecek.

BALIK: Birçok çalışmayla ilgili yapılanma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız atılımlar için gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz başarıya kolay şekilde yaklaşıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder