Filiz Özkol 19 Ocak 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Ocak 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Disiplinli bir şekilde yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi çok iyi takip ediyorsunuz. Maddi durumu iyi olan kişiler karşınıza çıkacak. Akıllı davranıyorsunuz.

BOĞA: Sosyal ilişkilerinizde yumuşak geçişler var ve iş ilişkilerinizde de yapıcı olacaksınız. Arabuluculuk görevinizi tam olarak yerine getirmeye çalışırken, iş arkadaşlarınız arsında gerekli iş birliğini sağlayacaksınız.

İKİZLER: Gücünüzün yavaşladığını hissederek kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Gizemli bir havaya girecek ve düşünceleriniz hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Bu dönemde çevrenizi yargılıyorsunuz.

ASLAN: Kendinizle ilgili olumsuz şeyler düşünmeyin. Dengeler önemli. Sorunların üstesinden gelebilecek enerjiye sahip olmanız rağmen dikkatli olmalısınız. İnsanlar sizden etkilenirken karşı çıkamıyorlar.

BAŞAK: İçinizdeki karmaşa nedeniyle çevreden soyutlanmak isteyeceksiniz. Gün içinde nostaljik duygularınız ortaya çıkacak. Sevdiklerinizle duygu birliği içinde olacaksınız ve geçmiş olaylar gündeme gelebilir.

TERAZİ: Sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İsteklerinizi kolay bir şekilde yaşama geçireceksiniz. Bu arada şansınız da artıyor. Yeni girişimler için kendinizi cesur hissediyorsunuz. Birçok kişinin dikkati üzerinizde olacak.

AKREP: Bugün zihniniz dağınık. Herkese aynı anda söz vermeniz sizin için iyi olmuyor. Değişen hava şartları en çok sindirim sisteminizi etkileyecek. Alışık olmadığınız yiyeceklerden uzak kalın. Uyku düzeniniz önemli.

YAY: Bugün, kişisel enerjiniz çok yüksek. Karşınızdaki kişiler sizin konuşma ve ikna kabiliyetinizden olumlu bir şekilde etkilenecekler. Beden dilinizi çok iyi kullanacaksınız. Çekici ve aktif bir tavır içindesiniz.

OĞLAK: Çevreniz sizden etkileniyor, fikirlerinize karşı çıkamıyorlar. İlişkileriniz tutkulu olacak. Aşk gezegeni Venüs retrodayken dış görünüşte değişim yapmayın. Akıllı kişilerle konuşmayı seviyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Dostlukların pekişeceği bir dönem. Sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Arzularınızın çok fazla ve ön plana çıkaracak işler yapacaksınız.

BALIK: Duygusal yaşamınızda değişim yapmalısınız. Bazı işler istediğiniz gibi olacak. Kuracağınız beraberliklerden karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Bu dönem kısa vadeli sözleşmeler yapmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder