Filiz Özkol 19 Şubat 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Şubat 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugünlerde sevdiğiniz kişiden çok şey bekliyorsunuz. Şimdiye kadar denemediğiniz iş ve hobilerinizde girişimciliğinizi kullanabilir ve kazançlarınızı artırabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz yüksek.

BOĞA: Ruhsal olarak gevşemeye ihtiyacınız var. Yoğun düşünceler içinde olmanız sizi tedirgin ediyor. Olayları gözünüzde büyüterek sorumluluklarınızın artmasına neden oluyorsunuz. Eleştirilere açık değilsiniz.

İKİZLER: Enerjinizi egolarınıza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor, çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Bugün sır saklayın. Duygularınızı paylaşmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İkili ilişkilerinizde çok ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınızı ilerletmek istiyorsunuz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestijler konusunda güven arayışı içindesiniz.

ASLAN: Karşılıklı güvene bağlı ilişkilerinizin gündeme gelmesiyle kendinizi daha rahat hissediyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde yoğun bir duygu alışverişi içinde olacaksınız. Gizliliği tercih ediyorsunuz.

BAŞAK: Çevre ilişkilerinizde derin ve anlamlı dostluklara önem veriyorsunuz. Bugün yakın dostlarınızla yapacağınız iş birliğini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda zekanızdan faydalanın.

TERAZİ: Başlattığınız işi bitirme konusunda son derece beceriklisiniz ve hızlı hareket edeceksiniz. Organizasyon yeteneğinizin güçlü olmasından dolayı iş konusunda öne geçmeniz mümkün. Sakin bir tavır sergileyin.

AKREP: İyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, bazılarının sizi kıskanmasına neden oluyor. Kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Kendinize güveniniz mükemmel.

YAY: Gizli duygularının sizi esir etmesine izin vermeyin. Bugün, araştırdığınız konularda elde edeceğiniz bilgileri kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeli ve olayları derinlemesine incelemelisiniz. Yeniliğe ihtiyacınız var.

OĞLAK: Mantıklı davranmayı seven birisiniz. Bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Alıngan tavırlarınız yüzünden çelişkiler içindesiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmeyi deneyin.

Haberin Devamı

KOVA: Sabit düşündüğünüz konulara yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Duygularınızda inatçı ve ısrarcınız. Zeki yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Düşünceleriniz merak ediliyor.

BALIK: Güçlü egolarınız yüzünden ikilem yaşadığınız bugün olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Eski anıları düşünmek yerine yaratıcılığınız konusunda farklı işlere yoğunlaşmalısınız. Enerjiniz güzel.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder