Filiz Özkol 19 Şubat 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Şubat 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Gücünüzü karşı tarafa aktaracağınız ve iş birliklerinin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan sıkıldınız, duyguların özgür kalmasından yanasınız.

BOĞA: Yaratıcılıkta değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etmekte başarılı olacaksınız. Çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz.

İKİZLER: Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Fikir çatışmaları söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Arkadaşlarınızın yaklaşımlarından etkilenebilirsiniz. Eki dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. İlişkilerinizde gösterdiğiniz sadakat anlayışını karşınızdaki kişilerden göremeyebilirsiniz.

ASLAN: Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerdensiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmak istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzünden motivasyonunuz düşüyor.

BAŞAK: Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü var. Farklı davranışlarınız ailede yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Israrcı ve aceleci olmamalısınız.

TERAZİ: İlişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Denge insanısınız ve davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, araştırma içindesiniz.

AKREP: Bolluk gezegeni Jüpiter’in Kova burcunda ilerlemesiyle aile ilişkileri lehinize gelişiyor. Yoğun enerjiniz sizi keyifsiz yapabilir. Bugünlerde dinlenmeye özen göstermeli ve yediklerinize dikkat etmelisiniz.

YAY: İlişkinizle ilgili sabit ve sağlam değerler üzerinde duracaksınız. Uzun soluklu yoğunluk yaşamak istemiyor ve askıda kalan işlerden hoşlanmıyorsunuz. İş birliği yaptığınız kişilerle paylaşım içindesiniz.

OĞLAK: iç disiplininiz mükemmel gelişecek. Bolluk gezegeni Jüpiter’in Akrep’teki konumu partnerinizle istediğiniz iletişim şartlarını sağlayacağınızı gösteriyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak isteyeceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Geri giden iletişim gezegeni Merkür, sizi etkilemeye devam ediyor. Sosyal ilişkilerinizde artış var. Uyumlu işbirliği içinde olacaksınız. Bilgilerinizi kullanıp kısa yollar yapmak için birçok fırsat bulacaksınız.

BALIK: Çevrenin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder