Filiz Özkol 2 Ağustos 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

2 Ağustos 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız bu dönemin sağlayacağı enerjiyi iyi kullanın. İş başarınızı perçinleyici bir konumdasınız. Bugün, yüksek hedefleriniz var.

BOĞA: Duygularınızdaki artış yüzünden oto kontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmiyorsunuz.

İKİZLER: Yakın dostlarınızdan önemli destek gelecek. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının parasından faydalanabilirsiniz. Yatırımlar hızla gelişecek. İstenmeyen harcamalar da söz konusu.

ASLAN: İş teklifleri karşısında kafanızın karışmasını istemiyorsanız partnerinizden yardım alın. Duygularınız yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. Küçük kazalara meyillisiniz.

BAŞAK: Duygulardan çok, çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktiviteler üzerine işler yapacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

TERAZİ: Kararsızlık içindesiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz farklılaşıyor. Yaşam boyunca mantıktan ayrılamayan bir yapınız var, içinizde uyduğunuz kıpırtıya anlam vermekte zorlanabilirsiniz.

AKREP: Birlikte iş yaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar teklifleri değerlendirebilirler. Engelleri aşacak cesarete sahipsiniz.

YAY: İşyerinizde değişim ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerden biri. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

OĞLAK: Yaşam kaliteniz yükseliyor. Farklı fikirler üreterek ilginç organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günlerdesiniz. Stresi kaldırıp bir kenara koymalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Duygularınıza katı kurallar getiriyorsunuz.

BALIK: Uzak çevrelerin aranılan kişisi haline geleceksiniz. Finans gezegeninizin size vereceği destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Sosyal hayatınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder