Filiz Özkol 2 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

2 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Olayların duygusal boyutundan çok, mantıksal yönünü düşüneceğiniz bir gün içindesiniz. Kişisel özgürlüğünüzü sosyal ilişkilerinizle koordinasyon şeklinde kullanacağınız bir ortama hazırlanıyorsunuz. Oldukça yoğunsunuz.

BOĞA: Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yarıyor olması huzur veriyor.

İKİZLER: İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün çevrenizde inatçı kişiliğinizle göze çarpmanıza rağmen, aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Özellikle emir almaktan hoşlanmıyorsunuz. Duygusal hayatınızla, iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.

ASLAN: Arkadaş çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken aşırıya kaçabilirsiniz. Karşılıklı çözümlerin ön planda olacağı bir gün yaşayacaksınız. Bugün kendinize güvenmeniz gerektiğini unutmayın.

BAŞAK: Bugün kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle mantıksal yaklaşımlar yaşayacaksınız.

TERAZİ: Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında geleneksel tavırlarınız yatıyor. Bugün, kendinizi dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz.

AKREP: Bugün duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

YAY: Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Çevrenizden etkilenmeye hazırsınız. Dikkatli olun.

Haberin Devamı

OĞLAK: Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğiniz ön planda. Özellikle yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farklı bakıyorsunuz.

KOVA: Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. İş açılımlarınız konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. Fikirlerini kabul ettirmeyen çalışan çevrenize savaş vermek zorunda kalabilirsiniz.

BALIK: Kişisel cazibenizden etkilenen birçok kişi size değişik tekliflerde bulunabilir. Geçici duygular yüzünden iş koşullarınızı zorlamamalısınız. Kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşma konusunda cömert davranacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder