Filiz Özkol 2 Aralık 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

2 Aralık 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Kısa yollarla ilgili fırsatlar söz konusu. Dalgınlığınızın sorun olabileceğini unutmamalısınız. Yönetici gezegeninizin ailevi olaylar üzerinde olumlu etkisi olacak. Sizin gibi farklı düşünen kişilerle bir arada olacaksınız.

BOĞA: Birçok konu karmaşık şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şeyi sakince düşünmelisiniz. Olayları kısa sürede toparlamanız gerekiyor. Maddi sorunların ortadan kalkması için gerekli tüm şartları koordine edebilirsiniz.

İKİZLER: Duygusal konularda hassas olacağınız bir gün. Çevrenizdekilerden destek bekliyorsunuz. Uzun süredir aklınıza taktığınız konularla ilgili planlar yapabilirsiniz. Partnerinizden de bu konuda anlayış bekliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Her türlü olumlu şart sizden yana gelişiyor. Planladığınız çalışmaları yaşama geçirme konusunda hızlı hareket etmelisiniz. Beklediğiniz sonuçlar istediğiniz yönde ilerlerken iyimserlikten vazgeçmemelisiniz.

ASLAN: Çevrenizdeki olumsuzluklardan etkilenmek istemiyorsanız, enerjinizi olumlu yönlendirin. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Çelişki yaratmaktan kaçının.

BAŞAK: Yeni bir başlangıç ve yenilenme lazım. Gelecekte çok önemli kişileri karşınıza çıkaracak. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almayın. Hızlı düşünüp acele karar vermeniz gereken bir gün.

TERAZİ: Bazılarınız ruhsal anlamda kendilerini zayıf hissederlerken, zaaflarında artışlar olabilir. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin ilginç gelebilecek teklifleri karşısında tercih hakkınızı acele etmeden mantıklı bir şekilde kullanın.

AKREP: Beklediğiniz ilgiyi görmediğiniz zaman duygularınız yaralanıyor. Başarı kazanırken aynı zamanda düşmanlarınız çoğalıyor. Şüpheci ve baskıcı yönleriniz nüksettiği zaman gereksiz tartışmalar çıkarıyorsunuz.

YAY: Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yönetilmekten hoşlanmadığınız için çalışmalarınızda girişimci kişileri tercih ediyorsunuz.

OĞLAK: İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz. Çevrenizde çalışanların sizinle aynı potansiyele sahip olmaları mümkün değil. Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız.

Haberin Devamı

KOVA: Akrabalarınızla ilgili beklenmeyen gelişmeler canınızı sıkabilir. Yaşama olumlu bakışınız sayesinde sorunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Düşüncelerinizi açıklarken çevrenize karşı kırıcı olabilir, onları üzebilirsiniz.

BALIK: Hayallerinizi gerçekleştirmek için işbirliğine ihtiyacınız var. Çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Aslında fikirlerinizi ortaya koymak için ekstra bir çabaya ihtiyacınız yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder