Filiz Özkol 2 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

2 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün sezgilerinizin güçlü olması ve olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Maddi konularla ilgili beklentilerinizin gerçekleşmesini istiyorsanız yaşam akışınızı hızlandırın.

BOĞA: Bugün enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz ama bazı tereddütleriniz var. İsteklerinizin derinliği karşısında kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz.

İKİZLER: Partnerinizle aranızda maddi konuların gündeme gelmesi aklınızı kurcalayabilir. Karşılıklı isteklerin söz konusu olduğu bugün kırıcı olmayıp şansınıza güvenmelisiniz. İletişimde hatalardan kaçmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün her şeye alınıp en yakınlarınıza bile kırılabilirsiniz. Duygusal patlamalar yaşamak istemiyorsanız kalabalık ortamlardan uzaklaşmalı ve çevrenizde gelişen olaylara kayıtsız kalmaya özen göstermelisiniz.

ASLAN: Şimdiye kadar düşünmediğiniz detaylara yoğunlaşabilir ve özgüveninizi geliştirebilirsiniz. İşleri sağlam zeminler üzerine oturtmak istediğinizden araştırmacı yönünüzü daha da yoğunlaştırıyorsunuz.

BAŞAK: Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gündesiniz. Pratik zekanız sayesinde olayları kısa sürede istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Bugün yaşayacağınız olumsuzluklar canınızı sıkmamalı.

TERAZİ: Maddi konularda sınırlarınızı zorlayarak harekete geçmek işe yarayacak. Siz zor işleri sevdiğiniz için sorunlu konuları seçiyorsunuz. Bugün, düşünceleriniz sayesinde birçok problemin çözümünü bulacaksınız.

AKREP: Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde size yardım edecek kişileri planlarınıza dahil etmelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını göreceksiniz.

YAY: Planladığınız olayları yaşama geçirmek için beklememelisiniz. Zamanlamada akıllıca davranmalı ve kendinizi yeniden yapılandırmalısınız. Kazançlar söz konusu olduğu için sabırlı davranmalısınız.

OĞLAK: Bugün sürüncemede bekleyen işlerinizi yaşama geçirme konusundaki acelecisiniz. Çevrenizde size destek olabilecek kişileri de etkiliyorsunuz. İkna yeteneğinizin gücünüzü ortaya koyacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Düşüncelerinizden taviz vermiyor ve kararlarınızda diretiyorsunuz. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. İşbirliği içinde olacağınız kişilerin önemini unutmamalısınız.

BALIK: Yollarla ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Bazılarıyla işbirliği içinde olacaksınız. İşlerinizi sağlam zemin üzerine oturtmak için yenilikleri denemelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder