Filiz Özkol 2 Eylül 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

2 Eylül 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Kafanızı hangi konu etkiledi ise, sizin için günün konusu bu oluyor. Bazen, başlangıcının ve sonucunun ne olacağını bilemiyorsunuz. Duygusal olarak çok hızlı değişiyorsunuz. Rutin bir yaşam size göre değil.

BOĞA: Hareketli bir sosyal yaşam içinde olduğunuz için, sadece size ait olan zamanlarda bile kısa bir süre sonra sıkılıyorsunuz. Bugün uzun süredir bir arada olduğunuz dostlarınızla hoş saatler geçirebilirsiniz.

İKİZLER: Yakın dostlarınızla bir arada hoş saatler geçirirken, sizi sıkan konuları unutmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gönlünüzce eğlenin. Yakın akraba çevrelerinde çekişmelerden dolayı dedikodular eksik olmaz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kendi doğrularınıza inandığınızda her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk getirecek. Dağınıklık size çok şey kaybettiriyor.

ASLAN: Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz dursanız bile üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya atmaktan korkmadığınız için tepki alıyorsunuz.

BAŞAK: Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak, mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdünüzü kontrol altına alın. Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz.

AKREP: Duygulardan çok çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktiviteler yapmak için harekete geçecek ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

YAY: Bugün iş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa istediğiniz sonucu alacaksınız.

OĞLAK: Enerjinizin yüksel olduğu bir gün. Yaratıcılığınızı olumlu kullanarak yeni bir başlangıç yapacağınız bir zaman dilimindesiniz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girdiniz. Disiplin önemli.

Haberin Devamı

KOVA: Güzel ve hoş konuşmalarınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir.

BALIK: Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmaya çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapmanız size yarardan çok zarar veriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder