Filiz Özkol 2 Nisan 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

2 Nisan 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün olaylara odaklanmalısınız. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın, samimi tavırlar içinde olmalısınız. Ay burcunuzda ilerliyor. Çevrenizdeki kişilerin düzenine müdahale etmek istemiyorsunuz.

BOĞA: İlişkilerinizde sabırlısınız. Bazen fevri hareketlerinizle her şeyi bir anda koparıyorsunuz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken küçük, duygusal takıntı bir anda değişime neden olabiliyor.

İKİZLER: Dostluğun temelinde geleneksel kurallar sizin için çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi iyi hissediyor, onlarla sık görüşmek istiyorsunuz. Bugün istediğiniz performansı yakalayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin hakkındaki ilginç fikirleriniz herkesin dikkatini çekecek. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ipuçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Hayallerinize sınır koyamıyorsunuz.

ASLAN: Kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve zevkleriniz için para harcayacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Temponuzun yoğunluğu yüzünden dinlenmeye az vakit ayırıyorsunuz.

BAŞAK: Aşkta çekimser davranmakla partnerinizin hakkınızda farklı düşünmesine neden olacaksınız. Yakın dostlarınızın beklediği desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz.

TERAZİ: Fiziğinizi sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve savaşınızı kendi içinde izole etmeye çalışmanız sorunların büyümesine neden oluyor. Hoşunuza giden biriyle ilgili fazla düşünüyorsunuz.

AKREP: Olaylara mantıklı bir yorum getirerek çevrenize örnek olacaksınız. İlişkilerinizde temkinli davranıyorsunuz. Bazen, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. İyimserliği elden bırakmayın.

YAY: Duygusal konulardaki beklentilerinizi karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istememeniz nedeniyle bencillikle suçlanabilirsiniz. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

OĞLAK: Bugün Ay’ın bulunduğu konum, evinizle ilgili olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Ortamınızı yenilemek isterken duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyor ve sizi önemli biri haline getiriyor.

Haberin Devamı

KOVA: Ay’dan aldığınız etki sizi bazı konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde çok bireysel olacağınız bir gün.

BALIK: Kan bağınız olan kişilerin beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olması ve olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Prestij sizin için önemli.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder