Filiz Özkol 20 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Doğrularına inandığınız konularda iş başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze edeceksiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz.

BOĞA: Olaylara mantıklı bir yorum getirerek çevrenize örnek olacaksınız. İlişkide temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Çoğu zaman kafanız karışıyor ve sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

İKİZLER: Kazançlarınızı düşünerek hareket edecek, özel zevkleriniz için para harcayacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Ödemeleriniz için faturalarınızı sıkı takip etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aşkta çekimser davranmakla partnerinizin hakkınızda farklı düşünmesine neden olacaksınız. Partnerinizle aranızda durumlar sizin sosyal yaşamınıza olumlu yansıyacak. Dostlarınız destek bekliyor.

ASLAN: Arkadaşlarınızla yeni bir aktivitenin içinde bulunmak sizi olumlu etkileyecek. Yaşamın her köşesinde sizi bekleyen sürprizlere hazırlanmalısınız. Bazı konularda takıntılı hareket ediyorsunuz.

BAŞAK: Maddi konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Partnerinizin sizinle aynı zevklere sahip olması çabalarınızı daha verimli hale dönüştürebilir. Gizli inatçılığınız yüzünden isteklerinizde artış gözlenecek.

TERAZİ: Bugün arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz. Gücü seviyor ve dostlarınızı ihmal etmiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için planlarınız var ama çevre koşullarına dikkat etmelisiniz.

AKREP: Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her sorununu yüklenmenize karşın bazen karşılığını alamıyorsunuz. Olağanüstü işler peşinde koşuyorsunuz. Hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

YAY: Kendinizi işinize odaklanmaya yönlendirin. Bağlantıda olacağınız kişilere cana yakın olmalısınız. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. İçgüdülerinizi doğru kullanabileceksiniz.

OĞLAK: İdealleriniz konusunda duygusal davranmaktan çok akılcı olmayı yeğlemelisiniz. Bugün arkadaşlarınız konusunda fazla iyimsersiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın.

Haberin Devamı

KOVA: Çevrenizdeki her şey lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artış, sahiplendiğiniz olayların seyrini olumlu bir şekilde değiştirecek. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinize çevreniz tarafından destek var.

BALIK: Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerdensiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız hiç bitmiyor ve beklemekten sıkıldınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder