Filiz Özkol 20 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Sorumluluklarınız canınızı sıkıyor. Fakat kendinizi ispat etmeniz için sıkı bir çalışmaya yönelmelisiniz. Duygularınız farklı işlerden yana olsa bile, içinde bulunduğunuz durum önemli. Enerjiniz çok yüksek.

BOĞA: Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzüp zor durumda bırakabilirsiniz.

İKİZLER: Bulunduğunuz şartların olumlu olması sizi pek fazla etkilemiyor. Attığınız her adımda yeni heyecanlar yaşamak istiyorsunuz. Yaptıklarınızın ters algılanması canınızı yeterince sıkıyor. Acele etmeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Uzun vadeli işlerden hoşlanıyor ve hiçbir şeyi aceleye getirmek istemiyorsunuz. Maddi ve ilişkiler konusunda kaçırdığınız konular yeniden karşınıza çıkacak. Kariyeriniz, toplumsal başarınıza güç veriyor.

ASLAN: Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu. İlgi alanınızda değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: Ailenizle ilgili sorunlar gündeme gelecek. Güneş, düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması istediğiniz şartları size sunacaktır.

TERAZİ: Maddi konularda istediğiniz bağlantıları gerçekleştirmek için sosyal statünüzü kullanabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yapacaklarınız konusunda kesin bir plan dahilinde çalışmalısınız.

AKREP: Küçük ve kısa yolculukların size sağladığı avantajları inkar edemezsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamın şartlarından istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Etkin ve cazibeli konuşma tarzınızla çevrenizi etkiliyorsunuz.

YAY: Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız. Bu dönemde görüşeceğiniz kişilere dikkat etmelisiniz.

OĞLAK: Yaşamınızdaki doğru ve yanlışlarınızı yeniden gözden geçirecek, olayları düşüneceksiniz. Birlikte olduğunuz kişilerin sizden beklentileri var. İşbirliğine önem vermeniz gereken bir dönem. Bilinçaltınız çok yoğun.

Haberin Devamı

KOVA: Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Mutsuz olduğunuz olaylardan kendinizi çabuk soyutlayacaksınız. Sizi suçlayanlara karşı hep bir savunmanız var.

BALIK: Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve onlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Kaliteli ilişkiler sizi bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder