Filiz Özkol 20 Mart 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Mart 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Çevrenizle bütünleşmek için hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bu dönem size rahatsızlık veren konulardan uzak kalmalısınız. Karşınıza çıkan her konu daha sonra başınızı ağrıtacak. Hatalara açıksınız.

BOĞA: Hiçbir şekilde dengelerinizi bozmak istemediğiniz için çevrenizdeki kişiler tavırlarınızdan etkilenebilir. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına olayların olumsuz yönlerini çok daha çabuk görebiliyorsunuz.

İKİZLER: Duygularınız çok yoğun. Dengelerinizi alt üst eden düşüncelerinizi beslemekten yorulmuyorsunuz. Zamanınızı iyi kullanmalısınız. Karşıt bolluk gezegeni Jüpiter’in sunacağı fırsatları görmenizde yarar var.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdeki kişilere iyi örnek olmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.

ASLAN: Zamanı boşa harcamak istemediğiniz için çevrenize duyarsız davranacaksınız. Bencil olmakla suçlanabilirsiniz. Bildiğiniz yolda ilerlemeye devam etmelisiniz. Çevrenizin hakkınızda söylediklerine aldırmamalısınız.

BAŞAK: Tempolu çalışmaya devam etmeli ve disiplini bozmamalısınız. Bugün enerjinizi dağıtmak istemiyorsunuz. Başarı her geçen gün çok daha fazla şeklide size yaklaşıyor. Planlarınızı çevrenizle paylaşmak istemiyorsunuz.

TERAZİ: Kendinizi aşma konusunda yeni bir dönem. Kendinize daha fazla güvenmenin zamanının geldiğini görüyorsunuz. Karşıt evinizde ilerleyen savaşçı gezegen Mars geçmişle ilgili olaylarda size çok şey öğretecektir.

AKREP: Arkadaş çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda sorumluluklardan kaçmak istiyorsunuz. Ama sahiplenme duygunuz yüzünden başaramıyorsunuz. Çevrenizde anlaşılmaz olabilirsiniz.

YAY: Bugün maddi konularla ilgili harcamalarınıza dikkat edin. Düşündüğünüz konuların maliyeti size yüksek gelecektir. Pazarlık yapmayı bilmediğiniz için çoğu kez yaşamınızı zorlaştıran ödemeler karşınıza çıkıyor.

OĞLAK: Enerjinizin yüksek olduğu bugün her konuda dikkatli olmak zorundasınız. Olayları akışına bırakmak yerine takip etmeye devam edin, kârlı çıkacaksınız. Atılımlarınızı arka arkaya yapacağınız güzel günlerden birindesiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için zor hedefler peşindesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirecek yollardan beklediğiniz haberlerin geldiğini göreceksiniz. Yalnız kalmak hoşunuza gidecek.

BALIK: Çok gezip araştırarak öğreniyorsunuz. Tecrübelerini sizin kadar iyi kullanan çok az kişi vardır. Fikirlerinizi çoğaltarak çevrenize yardım edebileceğinizin farkındasınız. İlham veren gezegen Neptün’den destek alma zamanı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder