Filiz Özkol 20 Mayıs 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Mayıs 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Büyük rakamlar peşindesiniz ama beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen önleyemediğiniz kuruntular yüzünden problemleri abartıyorsunuz. Kazalara açıksınız.

BOĞA: Yaşadığınız sorunları özel hayatınıza yansıtmamalısınız. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz tepki alırsınız.

İKİZLER: Her anlamda güçlü bir tablo çiziyorsunuz. Bu da çevreyle ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Seçimleriniz konusunda hassassınız. Tercihleriniz için yardım almak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili yeni fikirlere açıksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygularınızı anlatmakta yetersiz kalıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi sizinle tartışmak istemese de sitem etmeden yapamıyor. Karşılıklı anlaşmaya ihtiyacınız var. Hareketi seviyorsunuz. Fırsatları zekice değerlendirmelisiniz.

ASLAN: Siz sadece kendi fikirlerinize aşıksınız. Mantıklı görünseniz bile en son sözü söylemek konusunda ısrarcısınız. İş yaşantınızda kendinize güvenmeniz sizi başarıya götüren etkenlerden biri. Farklı olmak güzel bir şey.

BAŞAK: Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde ilişkilerinizde bazen umursamaz oluyorsunuz. Duygusal konularda acıdan korkuyorsunuz ve geriye çekiliyorsunuz. Sinir siteminizin hassas olduğunu unutmayın.

TERAZİ: Size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine uyum göstermelisiniz.

AKREP: Duygusal takıntıların sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece her şeyi başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişimde gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

YAY: Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili olarak desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün bir çaba sarf ediyor, ilginizi ondan esirgemiyorsunuz. Bırakın, biraz da çevreniz sizi düşünsün.

OĞLAK: Gizli aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız. Bilgilerinizi paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu gün yeniliğe açık olmanıza rağmen, hatalara da çok yakınsınız.

Haberin Devamı

KOVA: Maddi konularda girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantıklı ve akılcı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. Ay’ın verdiği etkilerle kişisel deneyimlerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

BALIK: Bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Randevularınızı ertelemeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder