Filiz Özkol 20 Ocak 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Ocak 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Canlı bir gün. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyorsunuz. Elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken yardım alabilirsiniz.

BOĞA: Sıra dışı düşüncelere takılabilirsiniz. Duygularınızda yaşadığınız coşkulu davranışlar sizin bir parçanız haline geldi. Kendinize has bir tarzınız var. Sevdiklerinizle yapacağınız konuşma olumlu sonuçlanacak.

İKİZLER: Konuştuğunuz her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız net olmayı denemekten başka çareniz yok. Maddi problemlerinizi hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizi iş potansiyelinize yansıtabileceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kendinize güveniniz artıyor. Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz önde olacak. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli şekilde yürüteceksiniz.

ASLAN: İşteki problemlerden kendinizi sorumlu tutmak istemiyorsunuz. İşbirliğine önem vermenize rağmen rutin işleri seviyorsunuz. Aşk gezegeni Venüs’ün artılarını doğru kullanarak kafanızın karışmasını önlemiş oluyorsunuz.

BAŞAK: Çevreyle ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel hayatınıza yansıtmayın. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri hoşunuza gidecek.

TERAZİ: Bu dönem çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar yapacak, sosyal yapınızı desteklemek isteyeceksiniz. Hem para kazandıracak hem de ilişkilerinizi destekleyecek işler yapmak hedefiniz olacak.

AKREP: Yaşadığınız bir ilişki varsa hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin ama evlilik kararı almayın. Çünkü görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü olmasına özen göstereceksiniz.

YAY: Fikirlerinizi kendinizden bile saklamak istediğiniz için gizemli davranışlar sergileyebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimalinin olması sizi endişelendirmesin.

OĞLAK: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı huzursuzluk duymayın. Sistemli hareket etmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı yanınıza alarak emeklerinizin boşa gitmesine izin vermeyin. Dostlarınızla keyifli zaman yaşayacaksınız.

BALIK: İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda birtakım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder