Filiz Özkol 20 Şubat 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Şubat 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün kendinizi yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma iç güdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için şans kapıları size açık.

BOĞA: Takıntılı biri değilsiniz. Ama bugün çevrenizdeki olaylar kayıtsız kalamıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin enerjilerinin düşüklüğü sizi olumsuz etkileniyor ve çevrenizi yargılamadan duramıyorsunuz.

İKİZLER: Kısa yollarla ilgili haberler sizin isteklerinizin doğrultusunda ilerleyecek. Kardeşlerinizle ya da babanızla olan ilişkileriniz gündem kazanıyor. Arkadaşlarınızla iş birliği yapmanız sizi olumlu etkileyecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yöneticilik konusunda çevreniz ders verecek davranışlar sergilemeniz kendinizi iyi hissettiriyor. Bugün güvene ve onaya her şeyden çok ihtiyacınız var. Mesleki hırslarınızla baş etmeyi öğrenmelisiniz.

ASLAN: İş yaptığınız kişilerin nitelikli olmaları sizin için önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Ortaklıklar konusunda çevrenizden destek göreceksiniz.

BAŞAK: Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, bugün görüşeceğiniz kişilerin hayallerinden çok akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. İş bitirici yönünüzle çevrenizde kesin çözümler elde ediyorsunuz.

TERAZİ: Çevrenizdekileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için paylaşıma açık bir gün.

AKREP: Disiplin size yakışıyor. Finans konularının gündem kazanmasıyla sert ama akıcı planlar yapıyorsunuz. Değişim için uygun bir gün. Gizli anlaşmaların faydasını göreceksiniz. Kendinizi daha iyi anlayacaksınız.

YAY: Gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü tarafınızın sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. İyi niyetli yaklaşımınızla kazanacaksınız.

OĞLAK: Güçlü planların kişisisiniz. Fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınızı göreceksiniz. Çalışmalarınız olumlu yönde ilerliyor.

Haberin Devamı

KOVA: Görüşeceğinizin kişilerin toplumsal başarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Kısa seyahatler söz konusu.

BALIK: Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar kuracaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün. Koşulların sizden yana oluşu, bazı engellerin ortadan kalkmasıyla açıklık kazanıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder