Filiz Özkol 21 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Durgunluktan nefret ettiğiniz bir gün. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için gerekli şartlara hazır değil. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

BOĞA: Olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız takdir edilecek bir davranış. Sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından çok beğeniliyor. Partnerinize ihtiyaç duyacağınız bir gün.

İKİZLER: İçinizden taşan enerjiyi dengelemek zorunda kalacaksınız. Olayların uç noktasında dolaşıyorsunuz. Çevreyle ilişkilerinizde tarzınızı ortaya koyacak ama tepkileri üzerinize çekeceksiniz. Yaratıcılığınızı vurgulamalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Amaçsız yaşamaktan hoşlanmadığınız için sürekli arayış içinde olmanız son derece normal. Bugün, duygularınızı paylaşmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Pürüzlerinden kurtulmanın zamanı.

ASLAN: Bugün desteğe ihtiyacınız var. Ailenizle aranızdaki duygusal ilişki çok önemli. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı satın alabilirsiniz. Maddi sorunlarınızı dengeleyerek istediğiniz değişimi yapabilirsiniz.

BAŞAK: Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, davranışlarınızda belirleyici etkenleri ortaya koymalısınız. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için bazı gelişmeleri sonradan görüyorsunuz.

TERAZİ: Kendinizi iyi ifade edeceğiniz bir gün. Fikirleriniz söylerken duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile bazı olaylar sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir. Müthiş dengenizi unutmamalısınız.

AKREP: Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacak. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

YAY: Bugün, maddi hırslarınız ön planda olacak. Başarıyı hedeflediğiniz için de değişik konuları değerlendirmek isteyeceksiniz. Adeta kendinizle yarışıyorsunuz. Motivasyonunuz belirgin ve yönlendirici seyrediyor.

OĞLAK: Bugün çalıştığınız işyerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza çok takıyorsunuz. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var biliyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda beceriniz çok. Yaşamınızla ilgili sınavlar hiç bitmiyor. Partnerinizin bazı iş ilişkilerine destek verseniz bile onu denetlemeniz gerekebilir.

BALIK: Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz birçok iş varken kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Maddi durum değişerek sizin tarzınızın dışına çıkıyor ve olayların abartılmasına neden oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder