Filiz Özkol 21 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Canlı bir gün. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösteriyorsunuz. Yardım alabilirsiniz.

BOĞA: Yaşamın her adımında bir yerlere ya da bir konuya kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz. Her olayın arkasında farklı nedenler aramak sizde alışkanlık halini aldı.

İKİZLER: Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti, işyerinizdeki diğer ortamlara da cesurca yaymalısınız. Bu sizi daha çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlısınız. Arkadaş ve dostlar konusunda seçicisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İnatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyini yüksek seviyede tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin.

ASLAN: Bugün yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli olacak. İş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz.

BAŞAK: Kendinize güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Mantıklı yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün, enerjinizi doğru alanlarda kullanmalı ve tepki almamalısınız.

TERAZİ: İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünceleri sizi etkilemeyecek. Yaratıcılığınızı destekleyen davranışlar içindesiniz. Karşınıza çıkacak olan bu fırsatlar geride kalan olumsuzlukları unutturacak.

AKREP: Huzursuz hissediyorsunuz. Yaşama bakış açınız farklı ve derin duygular içindesiniz. Maddi kaygılardan uzak yaşamak isteyen bir yapınız olduğunu biliyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için çabalıyorsunuz.

YAY: Hızlı düşünecek ve düşünceleriniz karşı tarafa aktarırken olumlu fikirler içinde olacaksınız. Yaratıcılıkta zorluk çekmiyorsunuz. Bugün her zamanki çekimser tavırlarınızı hızlı bir şekilde aşıyorsunuz.

OĞLAK: Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Boğa’da geri giden değişim gezegeni Uranüs, sizi ilginç kılarken karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. İsteklerinizde artış var. Enerjinizi yüksek tutun.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız parteriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantıda olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içindesiniz.

BALIK: Parayı seviyor ve zevkleriniz için fazla harcama yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için fazla beklemeyin. Yaşamı yakalamak zorundasınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder