Filiz Özkol 21 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Sosyal ilişkilerdeki duygusal ihtiyaçlarınızı birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız karşılayacak. Onların tekliflerine kayıtsız kalamayacaksınız. Organizasyon çalışmalarınıza daha çok ağırlık vermelisiniz.

BOĞA: Bugün, entelektüel konularda kendinizi başarılı hissediyorsunuz. Çevrenizdeki özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Birçok işle ilgili yeni bir yapılanma içindesiniz. Tarzınız bazı kişileri olumlu etkiliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız baskı altında tuttuğunuz hislerinizi ortaya çıkaracak. Çabalarınız çevrenizin koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

ASLAN: Bugün yaşama pratik bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıç için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz.

BAŞAK: Duygusal konulara uzak görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. Size yakın kişiler, mesleki çalışmalarınıza derin şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı biliyor.

TERAZİ: Olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken çevrenizin iyi yönlerinden faydalanacaksınız. Dikkatli olmalısınız.

AKREP: Ailenizle ilgili olayların gündem kazanmasıyla sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacak. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz.

YAY: İlişkilerinizde belli mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.

OĞLAK: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Her şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılardan kurtulmalısınız. Sizi sıkan şartlar konusunda çok fazla düşünmeniz yorulmanıza neden oluyor.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal konularda hatalı davranmaya müsaitsiniz. Ama konu mantık olduğu zaman kafanız çok iyi ve hızlı çalışıyor. Bugün dostlarınızın size vereceği desteğin önemli olduğunu farkındasınız.

BALIK: Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece ele aldığınız konuları başarılı şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişim için her türlü donanıma sahipsiniz. Hayal gücünüzü kullanmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder