Filiz Özkol 21 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Güneş ve Jüpiter, uyumlu bir açı yapıyor. Doğru zamanın geldiğini düşünüp sevindirici kararlar alabilirsiniz. Kendinize güveniyor ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz. Çevrenizle paylaşacak öyle çok şeyiniz var ki.

BOĞA: Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Neptün ile yaptığı açıdan olumlu etkileneceksiniz. İş arkadaşlarınızla severek yaptığınız çalışmalarınızdan istediğiniz performansı alacak, kendinizi önemli konumlarda göreceksiniz.

İKİZLER: Aşk yaşantınızda ilgili önemli gelişmeler olacak. Çevrenizden destek beklemeniz sizi yanlış yönlendirebilir. Olaylara pratik bir şekilde yaklaşıp kısa vade sonuçlar almanız sizi çevrenizde ilgi odağı yapacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ailenizle yapacağınız çalışmaların sonucunda manevi bir haz duyacaksınız. Yaşam kalitenizi yavaş yavaş artırıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Maddi sıkıntı yaşayabilirsiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

ASLAN: Kendi doğrularınıza inandığınız için çevrenizin telkinlerini dinlemek istemeyebilirsiniz. Başarıyı hedeflediğiniz bir gündesiniz. Sizden beklenen performans fazla olmasına rağmen olayları denetleyebiliyorsunuz.

BAŞAK: Jüpiter ve Neptün’den aldığınız olumlu etkiler, maddi anlamda size olumlu destekler vermektedir. İş ilişkilerinizde her zamankinden daha duygusal davranacaksınız. Temponuzu daha da arttırabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün sizin için muhteşem diyebiliriz. Güneş ve Jüpiter, burcunuzda uyumlu açı yapıyor. İş, dostluk ve aşk ilişkileriniz olumlu bir şekilde ilerleyecek. İçsel coşkularınız tavan yapabilir. Tüm gözler üzerinizde olacak.

AKREP: Aşka aşık bir yapınız var. Ama dostluk duyguları da sizin için en az aşk kadar önemli. Bugün daha seçici davranacaksınız. Sevdiğiniz kişinin sizinle ilgili planları var. Hemen kabul etmeyebilirsiniz. Biraz düşünün.

YAY: Bugün olumlu işbirliklerine ve tekliflere hazırsınız. Size farklı bir şekilde, yeni bir iş sunulacak ve desteğiniz istenecek. Herkesin sizi anlaması mümkün değil. Olaylara daha ılımlı yaklaşmayı denemelisiniz.

OĞLAK: Mesleki anlamda başarılı bir gün. Geleceğinizi etkileyecek kararlar alacaksınız. Ciddi görünümünüzün altında duygusal bir yapı gizli. Aşk yaşantınızla ilgili hassas bir gün. Sevdiğiniz kişi daha fazla ilgi bekliyor.

Haberin Devamı

KOVA: Jüpiter ve Güneş’in burcunuzda yaptığı olumlu açı, içsel enerjinizin yükselmesine neden olacak. Bazı yolculuklar ve yüksek idealler gündeme gelecektir. Algılama gücünüz yüksek ve olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz.

BALIK: Jüpiter, bilinçaltınızın olumlu şekillenmesine neden oluyor. Başarınızı sezgilerinize borçlusunuz. Çevrenizle olumlu bir paslaşmaya geçerek, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Sade ve öz işlerden hoşlanıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder