Filiz Özkol 21 Kasım 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Kasım 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Partnerinizin üzerinizdeki etkisini inkar edemezsiniz. Bugün fikirlerine önem vermeyen, boş vermiş tavırlarınızla onu kızdırabilirsiniz. Sabit düşüncelerin size faydası olmadığını gün içinde anlayacaksınız.

BOĞA: Bugün çevreyle iletişiminiz mükemmel. Enerjinizi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Siz güçten yanasınız ama bu özelliğinizi sergilerken çevrenize yardım etmeyi de çok seviyorsunuz.

İKİZLER: Çevre koşullarında gözle görülür hareketlenme olacak. Düşüncelerinizdeki yaratıcılık sizi ön plana çıkaracak ve gizli yönlerinizi de ortaya koyacaksınız. Zevkler için para harcayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. İkili ilişkilerinizdeki bencil davranıyorsunuz. İstekleriniz doğrultusunda partnerinizi duygusal anlamda motive etmeniz mümkün.

ASLAN: Duygusal yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşılıklı ilişkilerde yapıcı paslaşmalar söz konusu. Yaratıcılığınızı karşı tarafa aktarabileceksiniz. Kariyer hırsınızı olumlu kullanacağınız bir gün.

BAŞAK: Arkadaşlarınızla paylaşım içimde olacağınız bir gün. Çocuklarınızla ilgilenmek için zaman ayırmalısınız. Onların duygusal problemleri gündeme gelecek. Konuşarak halledeceğiniz konular gündemde.

TERAZİ: Tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar iş veriminizi artırıyor.

AKREP: Güven arayışı içindesiniz. Partnerinizle aranızdaki olayların çoğu maddi nedenlere dayanıyor. Onun istekleri karşısında bocalamanız mümkün. Olayların yönü biraz da sizin tavırlarınıza bağlı ilerleyecek.

YAY: Çekiciliğinizi ve enerjinizi birleştireceksiniz. Bugün, aşk yaşantınızı renklendirmek için duygusal yönlerinizle ortaya çıkacak ve sevdiğiniz kişiyi büyüleyeceksiniz. Onun size olan hayranlığı artabilir.

OĞLAK: Partnerinizle anlaşamayacağınız konuları gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Haklı olduğunuz nedenler var ve değişken duygular içindesiniz. Sezgilerinizi güçlü ve olaylara çözüm getiriyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün doğal halinizi ortaya koyacak çalışmalarla ses getirmek istiyorsunuz. Güçlü bağların sizin için önemli olduğunu bildiğiniz için ilişkilerinizde ortalama davranıyor ve kapınızı kimseye kapatmak istemiyorsunuz.

BALIK: Enerjinizde yükselme söz konusu. İş birliğine ihtiyacınız var. Sorgulayacağınız konularda ne denli haklı olduğunuzu düşünmeli ve çabanızı doğru yönlendirmelisiniz. Bugün sakin olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder