Filiz Özkol 21 Mayıs 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Mayıs 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Yaşantınızda farklı değerlerin önemi büyük. Ama küçük işlere takıldığınız için zaman kaybedebiliyorsunuz. Bugün yaşadığınız iç sıkıntınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Dengeleri kurmaya çalışın.

BOĞA: İlişkilerinizde dengeyi bulabilmeniz zorlaşıyor. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda savaş verebilirsiniz. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için sorunlar çığ gibi büyüyecek.

İKİZLER: Bugün bazı takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesi iş başarınızda da sizi zorluyor. Her işin belli bir sistemi var ve sizin aceleci tavırlarınız yüzünden istenmeyen gecikmeler yaşıyorsunuz. Bu sadece sizin hatanız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün günlük yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok iş var. Sosyal hayatınızla ilgi birtakım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmelisiniz. Bulunduğunuz ortamın düzeni tarzınız olmayabilir.

ASLAN: Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Eski sorunları konuşma fırsatı doğuyor.

BAŞAK: Sistemi sevdiğiniz halde bazen kurallarınızdan taviz veriyorsunuz. Bugün yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma ortamı bulacaksınız. Çevrenizde sizi etkileyecek kişileri sınayacağınız bir gün.

TERAZİ: Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Siz, dostluğu seviyorsunuz. Kırgınlıklarınızı unutarak sevdiklerinizin her şeyine koşuyorsunuz. Önünüze yeni fırsatlar çıkacak.

AKREP: Düşüncelerinizi gerçekleştirmek için aceleci davranıyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere açıksınız.

YAY: Kariyerinizi güçlendirmeyi amaçlıyor, seçenekler arasında bocalıyorsunuz. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Duygularınızda artan istekler sizi tatminsiz yapabilir. Zevkleriniz ön plana çıkacak.

OĞLAK: Romantik yönlerinizi ortaya koyacaksınız. Bu sayede partnerinizle ilişkiniz canlanacak. Bugün, hareketli ve neşeli saatler sizi bekliyor. Sezgilerinizde artış var. Bazılarınız yollarla ilgili planlar yapacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, maddi güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. İşinizde başarılı çalışmalar içindesiniz. Bol su içmelisiniz.

BALIK: Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe her şeyi halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Dostlarınızı aramak için fırsatları değerlendirin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder