Filiz Özkol 21 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu. Yollarla ilgili beklentilerinizin size getireceği sürprize hazırlıklı olmalısınız. Bugün, kararlarınızda değişim olabilir. Önlemlerinizi şimdiden almalısınız.

BOĞA: Sorumluluklarınız konusunda aşırı titiz davranıyorsunuz. Hata yapmaktan çekiniyor ve düşüncelerinizi toparlamak konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsunuz. Hırslı yapınız ve sezgileriniz güçlenebilir.

İKİZLER: Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalı ve işinizi belli ölçüde götürmelisiniz. Başlangıç yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygular ve istekler arasında değişim söz konusu. Gizli inatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda kişiliğinizi korursanız çekiciliğiniz daha da artabilir.

ASLAN: Duygularınızda sabit davrandığınız zaman çekimser kalıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelebilir. Kuşkucu yönlerinizi törpüleyin. Çevrenize dikkatlice şans vermenin tam zamanı.

BAŞAK: İlişkilerinizde geleneksel davranmaktan hoşlanmadığınız bir gün. İstekleriniz ve yaşamınızla ilgili sorunlarla tek başına mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İnatçılığınız yüzünden kaybetmeye adaysınız.

TERAZİ: Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınız pozitif olduğu zaman enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün, önünüze çıkan birçok işin sizi yoracağını bile bile yapmaya soyunacaksınız. Aktif bir dönem.

AKREP: Maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmesin. Girişimci yapınız ve yenilikler ilginizi çekiyor. Beklenenden daha cesaretli davranacaksınız.

YAY: Olayların arkasında farklı nedenler ararken bulunduğunuz noktadan uzaklaşıyorsunuz. Takıntılarınız sizi zorlamanın ötesinde yanlış kararlar almanıza neden oluyor. Bazı görüşmeleriniz iyi sonuç verecek.

OĞLAK: Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için yaptığınız çalışma karşılıksız kalmayacak. Her işte özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Diş ve kemik kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Haberin Devamı

KOVA: Zihinsel olarak bulunduğunuz ortamdan çok farklı yerde olduğunuz için, sizi tenkit edenleri sayısı bir hayli fazla. Bugün arkadaşlarınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacak ve durum değerlendirmesi yapacaksınız.

BALIK: Maddi durumunuz sizi yeni bir çalışma alanına yönlendirecek. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir ve aranızdaki birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevreyle paylaşımlarınız mükemmel.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder