Filiz Özkol 21 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bu tür ruh halini gündeme getiren nedenleri düşünerek ve bilinçli bir şekilde olaya yaklaşırsanız her şey iyi olacak.

BOĞA: Aranızda tartışmalar, kavgalar eksik olmasa da, yakın çevreniz tarafından birlikteliğiniz takdirle izleniyor. Her ikinizin de eleştiriye gelemeyen yönü olmasa aranızdaki konular çok daha hızlı bir şekilde sonuçlanacak.

İKİZLER: Ailenizin özel hayatınızla ilgili sözler sarf etmesini kaldıramıyorsunuz. Bu tür durumlarda sessizliği tercih etmeniz size avantaj sağlayacak. Böyle düşüncelere takılıp gününüzün tamamını doldurmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Zor durumda kalanların yardım servisi gibisiniz. Yardımlarınıza alışan insanlar, yaşamın diğer alanlarında da sizi yanlarında istiyor. İşte bu noktada bazen taşan sabrınızla hemen kötü insan oluyorsunuz.

ASLAN: Yılların kazandırdığı deneyim ve birikimleri ile, sizi fevri davranışlarınız nedeniyle uyaran kişilerin sözlerini yabana atmayın. Siz maddi konularla ilgili çok yönlü düşünmeyi sevmiyorsunuz.

BAŞAK: Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendinize sabrı empoze edin. Ya da yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin, kısa süreli olarak işlerinizi ona devredin. Ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

TERAZİ: Yakın arkadaşınızla hakkında konuştuğunuz üçüncü kişi ile ilgili sorunlar çıkacak. Duygusal olarak onunla sert dönemeçlerde karşılaşabilirsiniz. Karar vermekte sizi zorlayan çevreden uzak kalın.

AKREP: Çevreniz ve uğraşlarınızla ilgili içinizde fırtına kopuyor. Harcamaları kısıtlamak zorunda kalabilir ve bunun stresiyle boğuşabilirsiniz. Kızmayın ama her şeyin mükemmel olmasını istiyorsunuz.

YAY: Finans konularında çevrenizin de fikirlerini alsanız fena olmayacak. Yanlış adımlarla maddi riskler içine girmemek için inatçı tavrınızdan vazgeçmelisiniz. Yaptığınız işler konusunda şikayet etmeyin.

OĞLAK: İşyerinde şartlar gerektirdiği için birçok kişi ile yüz yüze görüşüyorsunuz. Daha sonra tekrar karşı karşıya geleceğiniz kişiler var. Sonradan geri dönüşler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Partnerinizin yanında gereksiz kişilik ispatlarına kalkışmayın. Yaşama göre kapladığınız alanın ne kadar dar olduğunun bilincindesiniz. Bu nedenle bilemediğiniz, karşı karşıya gelmediğiniz birçok şey olabilir.

BALIK: Hayatınızın zıtlıkların bir bütünü olduğunu unutmayın. Bugün, özellikle bu anlamda düşünmeye çalışırsanız kayıplarınızla ilgili olarak girdiğiniz stresin etkisini azaltabilir veya tamamen yok edebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder