Filiz Özkol 21 Nisan 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Nisan 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Yapmanız gereken işler gecikebilir. Çevrenizdeki koşullar sizi desteklemesine rağmen içinize sinmeyen bir şeyler var. Zamanınızı daha sistematik kullanırsanız enerji alışverişleriniz olumlu gelişecek.

BOĞA: Yeni açılımlar söz konusu. Garanti işleri hoşlandığınız için yeni başlangıçlarda tereddütlüsünüz. Değişim gezegeni Uranüs ve iletişim gezegeni Merkür, yazılı anlaşmalarda dikkatli olmanızı öneriyor.

İKİZLER: Bugün dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı olaylar ilgi alanınız dışına taşabilir. Bu tür durumlarda fikir yürütmeniz gerekmiyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırsınızın esiri oluyorsunuz. Bugün, iletişim gezegeni Merkür ve Ay sizi zorluyor. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak.

ASLAN: Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birleştirebilen siz, işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede tepkisizliğine yol açacak kadar sakinsiniz. Bu durumdan uzak kalın.

BAŞAK: Bugün huzursuz hissediyorsunuz. Ay, sizi duygusal yapıyor. Hedeflerinize doğru yol almanız sizi mutlu etse de, isteklerinizde artış olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize saygılı olmakta yarar var.

TERAZİ: Canlı ve neşeli bir gün. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler yapabilirsiniz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteğiniz artıyor.

AKREP: Bugün savaşçı Mars, ilişkilerinizi sorunlu hale getiriyor. Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanma içine girebilirsiniz. İşlek zekanız sayesinde birtakım engelleri aşacaksınız.

YAY: Enerjinizi istediğiniz gibi kullanın. İletişim gezegeni Merkür ve savaşçı gezegen Mars eski işlerinizi yaşama geçirmek için size destek veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun olması istediğiniz şartları size sunacak.

OĞLAK: Çalışma hayatınız ile iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz felsefi gözlüklerle olaylara bakmalısınız. Bu konuda ipler elinizde olmasa da yaklaşımlarınızı daha ılımlı hale getirmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Yeni başlayan ilişkiler konusunda aceleci kararlar almayın. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Değişim gezegeni Uranüs’ün etkisiyle kafanız bir hayli karışabilir. İletişim gezegeni Merkür, aile ve yuva evinizde ilerliyor.

BALIK: İsteklerinizin çok fazla olduğu bir gündesiniz. Bu artış motivasyon gücünüzü etkilerken duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vadeli çözümler üretmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder