Filiz Özkol 21 Ocak 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Ocak 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Mesleki başarınızı perçinleyen bir konumdasınız. Büyük hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Aile, sosyal yaşantınız ön plana çıkıyor.

BOĞA: Duygularınızdaki artış yüzünden oto kontrolü ele almak zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmiyorsunuz.

İKİZLER: Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız, bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İsteklerinizi başarma konusunda kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir dönem. İş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Yatırımlarınız gelişiyor.

ASLAN: Enerjinizi para kazanmaya yönelteceksiniz. Sevdiklerinizle paylaşım içindesiniz. Maddi konulardan elde ettiğiniz fırsatlarla yaşam standartınızı sağlayacaksınız. Çevrenin dikkatleri üzerinizde.

BAŞAK: İşyerinizde değişim ve başlangıçlar için uyumlu dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

TERAZİ: Partnerinizin olanaklarını kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor, Sizin ve partnerinizin çıkarlarını kendi potanızda toplayacaksınız.

AKREP: İlginç fikirlerin doğrultusunda birçok organizasyonların ortaya çıkacak. Sizi destekleyen kişilerle bir arada olacaksınız. Yatırımlarınız kazanç olarak geri gelecek. Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gün.

YAY: Sürekli değişim içindesiniz ve hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Düşüncelerinizi, sistemli şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize ulaşacağınız bir gün.

OĞLAK: Aşk ve ilişkilerinizi kontrollü yaşamak için göstereceğiniz çaba olumlu sonuç verecek. Yönetici kişiliğiniz ön planda olacak. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Cazip kişiler ilginizi çekiyor.

Haberin Devamı

KOVA: Kafaca anlaştığınız kişilerin daha sonra yaşantınızda farklı boyuta geçme ihtimali sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız bir dönem olacak.

BALIK: Karşı görüşteki insanlara tepkili olacak, tartışma yoluna gideceksiniz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi konusunda titiz davranacaksınız. Başladığınız işin büyüyüp kazanç getirmesi sizi mutlu edecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder