Filiz Özkol 21 Şubat 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Şubat 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Arkadaşlarınızın isteklerini ön planda tutacak ve onlarla sezgilerinizle anlaşacaksınız. Ailenizin güveninin sizin için önemli olması nedeniyle bazı emlak olayları ile konular sizi fazlasıyla meşgul edecek.

BOĞA: Katıldığınız toplantılarda farklı düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz. İstediğiniz başarıyı yakalamak isteyecek ve çalışmalarınızı belli düzene göre yönlendireceksiniz. Sistemli olmanız tepki almanıza neden olabilir.

İKİZLER: Uzaklara gitme isteği içindesiniz. Özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor ve önleminizi alıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Özgürlüğünüzü sizin kadar sistemli kullanan kişiye çok az rastlanır. Bugün, her türlü maddi olayla haşır neşir olacaksınız. Para kazanma konusunda detaylar ve farklı konumlar söz konusu. Hedeflerinize yaklaşacaksınız.

ASLAN: Siz doğal olan her şeyi sevmenize rağmen maddi konulara yaklaşımınız duyarlı ve temkinli. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyorsunuz. Bugün sağlığınızla ilgili hassas bir gün. Her şeyi abartmamaya çalışın.

BAŞAK: Bugün kendinizi kısıtlanmış hissedecek ve düşüncelerinize belli bir mesafe ve disiplin getirmek isteyeceksiniz. Paylaşımlarınızda savunma mekanizması geliştirdiğiniz için sizinle kimse tartışmak istemiyor.

TERAZİ: Ailenizle olan duygularınızda mantık arıyorsunuz. Onların düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün değil. Bugün, Ay sizi daha eğlenceli ve yenilikçi yapacak, partnerinizle birlikte özgürce gezebilirsiniz.

AKREP: Partnerinizin size vereceği destek önemli olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin fikirleri ters gelebilir ama geçici olarak önlemler alacaksınız. Bugün özgürlüğünüzü koruma ihtiyacı duyabilirsiniz.

YAY: Maddi konularla ilgili bazı gelişmeler söz konusu. İşinde başarılı ve kariyer sahibi arkadaşlarınızın sizinle yapacakları mantıklı ortaklıklar, iş konusunda ufkunuzun açılmasına neden olacak, çok sevineceksiniz.

OĞLAK: Maddi konuların gündem kazanması sınırlarınızı zorluyor. Ay’ın konumu, maddi konulara fazla ağırlık vermenizi sağlıyor. Bugün yapacağınız her türlü çalışmada kendi menfaatlerinizi koruma ihtiyacı içinde olacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Düşüncelerinizde özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Emir almak ve size hükmetmeleri canınızı sıkabilir. Karşıt fikirde olanlar kişilere karşı kendi savunmanızı yapmalı ve sakince biraz daha beklemeyi bilmelisiniz.

BALIK: Ay’ın konumu evle ilgili yapmanız gereken bazı işleri gündeme getiriyor. Çevrenizde sizinle aynı fikirde olanlara yaklaşım tarzınız daha esnek oluyor. Bugün, sizden yaşlı kişilerin fikirleri etkisinde kalacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder