Filiz Özkol 22 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Kafanızdaki çeşitli düşüncelerle sürekli bir değişim içindesiniz. Derin düşünmenin size fazla yararı yok. Yaşanan zincirleme olaylar yüzünden aklınızı geçmişinize takıyorsunuz sonra da içinizde burukluk başlıyor.

BOĞA: Dış görünüşünüze yansımasa da duygusal takıntılarınızda inatçısınız. Hiçbir şeyden vazgeçmekten hoşlanmıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı düşüncelerinizin sabitliğinden geri adım atmayacaksınız.

İKİZLER: Rutin günlerinizden biri olmasına rağmen, Ay’ın konumu, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından etkileneceğinize işaret ediyor. Bazılarının size karşı gizli kıskançlıkları olabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Karşınıza çıkacak kişilerin gizli duygularına hazırlıklı olun. Bazıları iyi niyetli yaklaşımınızı yanlış algılayabilirler. Katılacağınız toplantılarda yakınlaşmalar olabilir. Her şeyi oyun gibi görüyorsunuz.

ASLAN: Ailenizin güvenliği her şeyden çok daha önemli. Ailenizin kadınları ile duygu birliği içinde olduğunuz bir gün. Bugün bazı önemli randevularınızı da düşünerek gün içinde planlamanızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

BAŞAK: Duygusallığınız tavan yapabilir. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işler yapmalısınız. Sevdiğiniz kişinin farklı düşüncelerine tepki göstermeden önce empati yeteneğinizi kullanırsanız, onun isteklerini keşfedebilirsiniz.

TERAZİ: Maddi kaygılarınızın sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe olumsuzluktan kurtulamazsınız. Bütün gün kendinizi sıkıyor, gerilim içinde oluyorsunuz. Bu yüzden olayları akışına bırakın.

AKREP: Çevrenizdeki kişilerden kuşku duymanıza neden yok. Sizin disiplinli yapınız her konuda kendini belli ediyor ve her şeyi gereğinden fazla büyütüyorsunuz. İletişim bozukluğu yaşayabilirsiniz.

YAY: İçinizden taşan bir enerji topu olmanıza rağmen yaratıcılığınız yanlış değerlendiriliyor. Düşüncelerini gizleyerek yaşamak tarzınız değil ama yapmanız gereken her şeyi paylaşmak zorunda değilsiniz.

OĞLAK: Dostlarınızla birlikte birçok ortak aktivite içinde olacaksınız. Olumsuz duygularla hareket ederek bazı işlerinizin yarım kalmasına neden oluyorsunuz. Bugün aşk gezegeni Venüs’ten pozitif etkiler alıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen çevrenin koşullarını gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz. Bir de ona karşı kıskanç ve irdeleyicisiniz.

BALIK: Konuşmak istemediğiniz bir konuda ağzınızdan hiç kimse laf alamaz. Özellikle bazı konular üzerinde daha da derin düşünmenize neden olacak olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renklenecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder