Filiz Özkol 22 Eylül 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 Eylül 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Ailenizle ilgili olayların gündeme gelmesile kişisel sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız canınızı sıkacak. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz.

BOĞA: Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.

İKİZLER: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartı gözden geçirip duygusal bağlantılardan kurtulmayı deneyin. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız var. Ama konu mantık olunca kafanız gayet iyi çalışıyor. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteğin önemli olduğunu farkındasınız.

ASLAN: Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuca kavuşturacaksınız. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞAK: Haklarınızı savunmanız size hiçbir şey kazandırmaz. Sürekli haklı çıkmaya çalışmakla haklı olunmayacağını biliyorsunuz. İnatçı yapınız yüzünden her konuda ısrarcısınız. Sağlığınızı ihmal etmekle iyi yapmıyorsunuz.

TERAZİ: İş yerinde enerjinizi doğru kullanacağınız bir gün. Olup biten her şeyi duygusal bir şekilde algılıyorsunuz. Hisleriniz mükemmel. Duygularınızı karşı tarafa hissettirmeyi başarmalısınız. Atılımlarınızı artık yapmalısınız.

AKREP: Yeni iş atılımları için uygun bir dönem değil. Sabırlı olmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız. Duygularınızda dengesiz davranışlardan ve abartıdan vazgeçmelisiniz. Alışkanlıklarınızda ısrar etmeyin. Ufkunuz açık.

YAY: Yapacağınız tüm işlerde kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınız birçok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı mantıkla yaklaştığınız için anlaşılmıyorsunuz.

OĞLAK: İlişkilerinizde sabırlı görünüyorsunuz. Ama bazen her şeyi fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Ilımlı yaklaştığınız bir konuda çalışırken küçük duygusal bir takıntı değişime neden olabiliyor.

Haberin Devamı

KOVA: Sosyal ilişkilerinizde bazı duygusal ihtiyaçlarınız var. Bunların karşılanması konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız bu durumu fark edip size yardım ellerini uzatacaklar. Bugün, çevrenizin kalabalığı sizi yorabilir.

BALIK: Entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Çevrenizdeki dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder