Filiz Özkol 22 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Burcunuzda ilerleyen Jüpiter, kişisel ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırıyor. Onun tarafından anlaşılmaya ihtiyacınız var. Fakat aranızda oluşabilecek fikir ayrılıklarına karşı hazırlıklı olun. Güce ihtiyacınız var.

BOĞA: İnatçı tavırlarınızın belirgin olduğu bir gün geçirecek ve kişiselliğinizi daha da güncel hale getirmek isteyeceksiniz. Kararlarınızı vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmayı başarmalısınız. Takıntı yapmayın.

İKİZLER: Atılımcı ve değişken yapınızı denetlemek zorundasınız. Bugün vereceğiniz her türlü kararı sonradan değiştireceğinizden emin olabilirsiniz. Yakın dostlarınızla duygusal iletişim içinde olacağınız konular gündeme gelecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjiniz yüksek ve her konuda acele karar vermek istiyorsunuz. Ani hareketlerin uzun vadede zararlı olabileceğini düşünmeli ve karşınızdaki kişiye fazla yoğunlaşmamalısınız. Duygular önem kazanıyor.

ASLAN: Gücünüzü karşı tarafın istekleri konusunda denemek isteyebilirsiniz. Baskıcı davranışlarınız yüzünden tepki çekebilirsiniz. Duygusal konularda güven duymadığınız zaman, huzursuz olabiliyorsunuz.

BAŞAK: Gizlilikler ilginizi çekecek. Ay, Koç’ta ilerlerken, bilinçaltınızdaki düşüncelerin sizi yanlış yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Özellikle yatırımlar konusunda akılcı davranmaya özen göstermeli, sonra karar vermelisiniz.

TERAZİ: Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, karşı cinsle aranızda gizli bir rekabet söz konusu olacak. Partnerinizin başlattığı üstünlük savaşının galibi siz olsanız bile, bu durumdan hoşnut kalmayabilirsiniz. Sezgiler önemli.

AKREP: Maddi konularda girişimciliğinizin desteklenmediğini hissederseniz, huzursuz ve kaprisli olabiliyorsunuz. Karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün. Aranızda sezgisel bir iletişim var ve gereken desteği veriyor.

YAY: Gücünüzün ve yaratıcılığınızın farkında olacağınız bir gün. Fakat huzursuz davranışlarınız yüzünden istemeden kalp kırabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere söz vermeden önce randevu defterinizi gözden geçirin.

OĞLAK: Maddi konularda gerekli her türlü aktiviteye sahip olmanıza rağmen, yenilikler yerine geleneksel olmayı tercih ediyorsunuz. Yönetici ruhunuz atağa kalkmış durumda. Çevrenizle olumlu etkileşim içinde olacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, her şey güçten yana olacak. Hırslarınız konusunda bazı gecikmeler sizi rahatsız edebilir. Yaşantınıza yeni bir yön vermek isteyebilirsiniz. Statünüz için gerekli olan şartları sağlamalı ve beklemeyi bilmelisiniz.

BALIK: Çalışma hayatınızda kendi doğrularınıza önem verdiğiniz için, bazı istenmeyen durumlara kolayca hedef olabiliyorsunuz. Bugün düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirecek enerjiye ve potansiyele sahipsiniz. Kafanız karışabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder