Filiz Özkol 22 Mayıs 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 Mayıs 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, tam istediğiniz gibi hareketli olabilirsiniz ve çok sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bu arada yeni kişilerle tanışma fırsatınız olabilir. Partnerinizin size olan düşkünlüğünden kaynaklanan uyarılarına kulak verin.

BOĞA: Bugün aklınızın bir köşesi işinizde ve sizi fazla rahatsız eden problemlerle meşgul. Çok yakın arkadaşınızı üzen ve onu yaşamdan uzaklaştıran duygusal sorunların sizi de yakından ilgilendirmesi kafanızı karıştırıyor.

İKİZLER: Bir arkadaşınıza görüşmek için söz verdiğinizi unutmayın. Çünkü, insanlar sizin sıcakkanlı davranışlarınızdan etkilenerek sizinle yakınlaşmak istiyorlar. Aslında sinirli biri değilsiniz ama bugün gerginsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Toplumsal değerlerin sizi kısıtlamasına izin vermek istemiyor ve çevrenizin tepkisine aldırış etmeden bireysel tavırlarınız sergiliyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Kazalara müsaitsiniz.

ASLAN: Enerjinizi kullanacağınız bir gün. Gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi yüzünden bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Zayıf kişilerin sizi yönlendirmesine tahammülünüz yok.

BAŞAK: Fiziksel aktivitenizin yoğun olduğu bir gün. Enerjinizi doğru şekilde kullanmalısınız. Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Aşk hayatınız karışabilir.

TERAZİ: Yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

AKREP: Bugün çevrenin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payını unutmamılsınız. Duygusal konularda çekimser davranıp kendinize sorun yaratıyorsunuz. Rüyalarınız yoğunlaşabilir.

YAY: Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Bugün, katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Motivasyon gücünüzü artırmalısınız.

OĞLAK: Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak. Onlarla ortak çalışmalar gündeme gelecek. Onların işlerine yardım etmek isteyebilirsiniz. Duygu alışverişi içinde kendinizi mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen siz gizli bir güç arayışındasınız. Partnerinizin size odaklanmasına izin verdiğiniz sürece onun isteklerinin ağır basacağını unutmamalısınız.

BALIK: Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Aşkta şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. İlham veren gezegen Neptün’den önemli destek alıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder