Filiz Özkol 22 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Dostlarınızla bir araya gelmekten keyif alacağınız bir gün. Duygusal ilişkilerinizi büyütmek istiyorsunuz. Olayların hem içinde olan hem de dışında kalabilen birisiniz. Bakış açınız ses getirecek.

BOĞA: Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve duygularınızın yönlendireceği bir gün olacak. Zevklere düşkünlükte artış olabilir.

İKİZLER: Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki duygusal bağlar güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatleri üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa hemen sonuca gitmeyin. Hızlı karar almayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecek. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacak.

ASLAN: Bazı konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe her şeyi halledeceksiniz. Kısa sürede olayların lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönemdesiniz.

BAŞAK: Bugün, maddi güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyip kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler sizi üzebilir. Ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir.

TERAZİ: Partnerinizden çok şey talep ettiğiniz bugün, alıngan ve kırılgan tavırlarınızla ilginç bir tablo çiziyorsunuz. Çevrenizdeki her şeyin dengeli olmasına dikkat ederseniz başarıya daha çabuk yaklaşırsınız.

AKREP: Arkadaşlarınızla işbirliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Sevdiklerinizle aranızda sıcak ilişkilerin gelişebileceği bir günde olmanız size çok keyif verecek. Ani masraflar karşısında dikkatli olmanız gerekiyor.

YAY: Özgürlük isteğiniz belirgin ama alışkanlıklardan vazgeçemiyorsunuz. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla organize işler yapacaksınız. Grup çalışmalarından siz kazançlı çıkacaksınız.

OĞLAK: Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevreyle ilişkilerin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Maddi sorunlarınızı gözden geçirdikten sonra asıl planlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Katılacağınız toplantılarda mantıklı düşüncelerin hakim olduğu paylaşımlar yapacaksınız.

BALIK: Yaşantınızda farklı değerlerin önemi büyük. Ama küçük şeylere takılmanız yüzünden zaman kaybediyorsunuz. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için sizin hatanız yüzünden sorunlar büyüyebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder