Filiz Özkol 22 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Kendinizi bitkin hissetmeniz için sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız. Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz.

BOĞA: Sevdiğiniz kişi ile zıtlaştığınız için zor anlar yaşıyorsunuz. Bugün, iletişim gezegeni Merkür ve aşk gezegeni Venüs burcunuzda ilerleyip size şans veriyor. İdeallerinizi destekleyecek kişilerle görüşüyorsunuz.

İKİZLER: Duygularınızı anlatmakta yetersiz kalıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi sizinle tartışmak istemese de sitem etmeden yapamıyor. Karşılıklı anlaşmaya ihtiyacınız var. Hareketi seviyorsunuz. Fırsatları zekice değerlendirmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Güvensizliğinizi yendiğinizde daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışın. Kendi bildiğiniz gibi yaşamak istiyor ve sevdiğiniz kişinin kendisini ifade etmesine izin vermiyorsunuz.

ASLAN: Kendi düzenini seven biri olarak baskıya gelemiyorsunuz. Paslaşarak çalıştığınızda başarılı oluyorsunuz. Aşk sadece ben duygusu değildir. Oysa siz her şeyi kendi doğrularınıza göre yorumluyorsunuz.

BAŞAK: Duygularınızla yaşadığınızda sizi anlamak öyle zor ki. Alınganlık gösterip çevrenizi kırabilirsiniz. Yalnız kaldığınız zaman olayları gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Eski hataları artık tekrarlamamalısınız.

TERAZİ: İşyerinde anlaşılmamakla suçlanıyorsunuz. Düşünmeden konuşmak başınıza iş açıyor. Paylaşım konusunda cimri davranıyor ve işinizi kimseye emanet edemiyorsunuz. Çevrenize güvenmeyi öğrenin.

AKREP: Siz sadece kendi fikirlerinize aşıksınız. Mantıklı görünseniz bile en son sözü söylemekte ısrarcısınız. İş yaşantınızda kendinize güvenmeniz sizi başarıya götüren etkenlerden biri. Farklı olmak güzel bir şey.

YAY: Yeni projelerin gündemde olacağı bir gün. Kafanızdaki konuları çok düşünmeyin. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken temkinli davranın. Sonra geri dönüşünüz zor oluyor. Bünyeniz her an sorun çıkarabilir.

OĞLAK: İş konusunda çeşitli düşüncelere ihtiyaç duyabilirsiniz. İletişim içinde olacağınız kişiyi doğru seçin. Olayları içinizde biriktirerek kendinize zarar veriyorsunuz. İsteseniz de kırgınlıkları unutmayı bilmiyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: İşinizdeki sorunlar size zor anlar yaşatıyor. Onları istediğiniz potaya her an çekebilirsiniz. Yeni yerler ve kişiler gördüğünüz zaman kendinizi özgür hissediyorsunuz. Artık felsefenizi değiştirmelisiniz.

BALIK: Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde ilişkilerde umursamaz davranıyorsunuz. Duygusal konularda yaşayacağınız acılardan korkup geriye çekiliyorsunuz. Sinir sisteminizin hassas olduğunu unutmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder