Filiz Özkol 22 Ocak 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 Ocak 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu kez yanlış anlaşılıyor. Başkalarının fikrini almayın. Siz sağlıklı düşünüyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte üreteceğiniz projelerde onların duygularına değer vermelisiniz.

BOĞA: Duygusal olarak anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar ve sosyal statünüz için partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Onun enerji yüklü olması sizi de olumlu etkiliyor.

İKİZLER: Ailenizin bazı konularına kesin çözümler üretebilirsiniz. İşinizle ilgili yeniliğe açık bir gün içindesiniz. Bugün güçlü yönlerinizi bir kez daha ortaya koyacaksınız. Maddi konularda yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hedeflerinize doğru yol almanız sizi mutlu etse de, isteklerinizde artış olabilir ve çelişkiye düşebilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklemeyin. Özel problemleriniz gündemde.

ASLAN: Nostaljik konuşmalar yapabilirsiniz. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz.

BAŞAK: Değişimden hoşlandığınız bir gün. Uzun süredir planladığınız seyahatleri yapabilirsiniz. Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. Şansınız epey açık.

TERAZİ: Siz hesaplarınızı yaparken çevrenizde farklı olaylara seyirci olacaksınız. Konuşmalara derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkiliyorsunuz. İstekleriniz ve duygularınız arasında denge çok önemli.

AKREP: Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanız nedeniyle yeni bir ortama gireceksiniz. Her zamanki inceleme huyunuzdan yola çıkarak bazı detayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirsiniz.

YAY: Korkularınız yüzünden cesaret isteyen işlerde çekimser kalmak istemeniz hata. Olaylara gururlu yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle uyumlu bir ortaklık içinde olacaksınız. Düşüncelerinizde bocalamaktan vazgeçin.

OĞLAK: Sezgilerinizin yüksek oluşu gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Kişisel kazançlarınızı artırma konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacaktır.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, sezgilerinizi mükemmel kullanacaksınız. Paranızı arttırmak için, şartlarınızı yeniden gözden geçirecek ve bazı önemli kişilerle bir araya gelebileceksiniz. İletişim konusunda gecikmeler yaşayabilirsiniz.

BALIK: İlham veren gezegen Neptün burcunuzda ilerlerken yaratıcılık isteyen işlerde kuruntulu tarafınız ortaya çıkacak. Küçük hesapları bir kenara bırakıp sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder