Filiz Özkol 22 Şubat 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 Şubat 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, mal alım ve satımından kaçınmalı, risklerden uzak durmalısınız. Kazanç sağlamak için normal zamandan daha fazla çaba göstermek zorunda kalacaksınız. Grup aktiviteleri ve yeni arkadaşlıklar size iyi gelebilir.

BOĞA: Bugün manevi duygularınız maddi durumunuzu da etkileyecek. Aşk konusunda kendi isteklerinizi karşı tarafa benimsetme konusunda pürüzler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi dengelemek zorunda kalacaksınız.

İKİZLER: Aile, aşk ve sevdikleriniz arasında istediğiniz dengeyi kolaylıkla kuracağınız için kendinizi epey mutlu hissedeceksiniz. Partnerinizin değer görmesi kıskançlık duygularınızı körükleyebilir. Sizin için önemli bir gün.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ciddi bir ilişki için öncelikle sabra ihtiyacınız olacak. Maddi konularda biraz gerileme olabilir. Özellikle arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteğin gecikmesi moralinizi bozmamalı. Bu dönemde risk almaktan sakınmalısınız.

ASLAN: Aşk gezegeniniz sizi romantik ve çekici yapacak. Gizli kapaklı olaylardan uzak kalmak iyi hissettirecek. Kıskançlıklar ve tutkular ön planda olacak. Eşinizden destek geliyor. Kıskançlık duygularınıza dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: Manevi duygularla hareket edeceğiniz için atacağınız her adım size yeni başarılar getirecek. Bugün, güçlü kişileri kendinize çekeceksiniz. Sosyal çevreniz genişleyecek ve önemli kişilerle tanışacaksınız.

TERAZİ: Bu dönem eğlenceli ve sosyal ortamlarda bulunacaksınız. Tarzınızın dışına çıkmayacak doğal, akıllı ve kaliteli kişilerden alacağınız destek önemli konumlarda kişilerle tanışmanızı sağlayacak. Yaşam enerjiniz yüksek.

AKREP: Maddi konular mükemmel gidiyor. Kariyerinizle eviniz arasında mekik dokuyacaksınız. Bugün eşyalarınızı yenileyebilirsiniz. Paranızı ihtiyaçlarınız için harcamak sizi keyiflendirecek. Beslenmenize dikkat etmelisiniz.

YAY: Kazançlar konusunda tüm olanaklar sizi destekleyecek. İş hayatında terfi veya maaş yükselmesi gibi sizi motive edecek olaylar yaşayabilirsiniz. Doğru mantıkla olumlu adımlar atacaksınız. Enerjinizi azaltan hareketlere dikkat.

OĞLAK: Enerjiniz epey yüksek. Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendirecek ve aşkı kendinize çekmeyi başaracaksınız. Yatırımlar konusunda yeni bir yapılanma yoluna gideceksiniz. Kariyer fırsatları kapınızda olacak.

Haberin Devamı

KOVA: Yeniliklere ihtiyacınız yok. Çünkü mevcut durumunuz size geçen aydan süren maddi gelirlerin devamını sağlayacak. Kazançlarınızı artırabilirsiniz. Sahip olduğunuz malların değeri artacak. Dinlenmeye özen gösterin.

BALIK: Ailenizin maddi kazancınıza katkısı olacak. Aile bireylerinizle ortak kazanç elde edebilirsiniz. Aşk hayatınız tüm yaşam değerlerinizin önüne geçecek. Kendinizden yaşça büyük kişilerden etkileneceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder