Filiz Özkol 23 Aralık 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Aralık 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal verimi doğru kişilerle çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz.

BOĞA: Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak yeni düşünceler gündemde olacak. Size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz.

İKİZLER: Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Bazı konuların önemli olduğunu bilmelisiniz. Aileyle ilgili huzursuzluk söz konusu olabilir. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Projelerinizi ertelemenize rağmen huzursuzluktan kurtulamıyorsunuz. Beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Karar vermeden önce detaylar üzerinde durmalı ve acele etmemelisiniz.

ASLAN: Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız epey dertte. Çevrenize karşı disiplinli davranarak birçok başarıyı garantileyebilirsiniz.

BAŞAK: Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişim içinde olmanıza rağmen kişiliğiniz ön planda. Gerçekleşebilecek tüm olaylara farklı yaklaşıyor ve problemi gözünüzde büyütüyorsunuz.

TERAZİ: Olayları yargılamak yerine temel kavramlarını araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz. Bütçenizi duygusal kullanmayın.

AKREP: Bugün, yalnızlıktan hoşlanmayacak ve birçok arkadaşınızla birlikte olmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacak konuşmalar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi ustaca kullanıyorsunuz.

YAY: Kendinizi dingin bir şekilde ifade etmelisiniz. Duygu ve mantığınız kombinasyon halinde. Olayların üstesinden cesaretle gelebileceğinizi unutmayın. Güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmuyorsunuz.

OĞLAK: Siz kalıcı başarılardan yanasınız ve birlikte çalıştığınız kişilerin belli bir potansiyeli olsun istiyorsunuz. Bugün işinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen çevreye fazla güven duymuyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Kendinizi anlatma çabanız başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir. Elinizdeki olanakları artırma yolunda göstereceğiniz çaba takdir görecek.

BALIK: Açılımlar konusunda dikkatli olun. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. İdeallerinizden taviz vermeyen bir yapıya sahip olmanız karşın bugün kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder