Filiz Özkol 23 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Amaçlar ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenin tutumu size üzebilir. Ama bu düşüncenizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var.

BOĞA: İlişkinizdeki küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz. Size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için dengeleri kurarken zorlanacaksınız. Maddi konularla ilgili odaklanmayı öğrenmeniz şart.

İKİZLER: Sizin için kolay olmasa da kafanızda bir şablon oluşturana kadar düşünceleriniz kendinize saklamalısınız. Bugün duygusal konularda uçarı davranmanız mümkün. Her şeyin detayını kısa sürede anlayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizdeki hiçbir olaya kayıtsız kalamıyor, duygusal değerlendirdiğiniz için hata yapabiliyorsunuz. Kendinizi anlatmak yerine başkalarını dinlemeyi yeğlemelisiniz. Emin olmadan konuşmayın.

ASLAN: Tartışmalarından uzak kalmak istemiyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmakta başkalarına örnek olmak istiyorsunuz. Çevreyle ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir gün. Yanlış anlaşılmalardan kaçının.

BAŞAK: Olayları analitik açıdan değerlendirmek size hep puan kazandırmıyor. Kafanız sorunlarla meşgulken, duygusal konularda eksiklik yaşayabilirsiniz. Olayların arkasındaki giz perdesini kaldırabilirsiniz.

TERAZİ: Yeteneklerinizin sınırlarını zorlamada üstünüze yok. Becerilerinizi ruhsal gücünüzle birleştirecek ve kendi tarzınızı ortaya koyacaksınız. Kıvrak zekanızın biraz daha oto kontrole ihtiyacı olacağı bir gün.

AKREP: Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken dikkatli olun. Hevesle sarıldığınız konuların kendinizi kanıtlamak uğruna yaptığınız güç gösterisi olabileceğini aklınıza getirin. Bu işin ikilem yaratması mümkün.

YAY: Sizin için önemli olabilecek kişileri seçerek bir kenara ayırmakta ustasınız. Başarmak gibi bir takıntınız olmadığı için başkalarına göre şanslı bir yanınız var. Zevklerinizin ön planda olacağı bir gün.

OĞLAK: Bugün hırslı yönlerinizin öne çıkacağı bir gün. Kendinizi ortaya atmadan başarıyı yakalamak istiyorsunuz. Kaybetme riskini yaşamaktan çekindiğiniz için susmayı tercih ediyorsunuz. Dikkatli adımlar atın.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün romantik duygular içindesiniz. Sezgilerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını net bir şekilde çizmelisiniz. Amacınızı çok iyi belirleyin.

BALIK: Sizi sıkan olaylardan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Enerjinizi kullanırken aşırı uçta dolaşıyorsunuz. Bugün hareketli yapınıza uygun davranacaksınız. İlişkilerinizde çok bireysel davranacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder