Filiz Özkol 23 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Değişime hazır olun. Değişim gezegeni Uranüs retro yaparken kendinizi sorguluyorsunuz. Yabancı ülkelerden haberler sizi mutlu edecek. Yarım kalmış fırsatlar karşınıza çıkıyor. Görüşeceğiniz kimseleri iyi inceleyin.

BOĞA: Finansla ilgili fırsat yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza birçok fırsat çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Planlarınızı gizli tutmanız gerekiyor.

İKİZLER: İlişkilerinizdeki sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Çevrenizde sevilen biri olduğunuz için kolaylıkla destek sağlayacak durumdasınız. Toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İkili ilişkilere kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. İkna kabiliyetiniz artıyor. Bugün özellikle olaylara bakış açınızda gizli bir mizah var. Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün.

ASLAN: İddialı tavırlarla ortadasınız. Egonuzu tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanın. İlgi çeken konuşmalarınızla karşınızdakileri ikna edecek ve fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

BAŞAK: Bugün geç kalınmış bir kaprisle ortaya çıkıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasının mümkün olmadığı bir alanda paslaşmalar yaşamanız sizi gerginleştiriyor. Son günlerde detaylar canınızı sıkıyor.

TERAZİ: İş konusunda başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınız iş yerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok konuda anlaşmalara imza atacaksınız.

AKREP: İşyerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise, değişik iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Azimli yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı çevrenize baskıcı davranmamalısınız.

YAY: Kendinizden yaşça büyük kişilerle güç birliği yapacak, onların desteğini hissedeceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Keşiflere hazırsınız. Aklınıza esen konularda başarılısınız.

OĞLAK: Her şeyi yavaş ele alıyorsunuz. Zarar görmek istemiyorsanız dikkatli olun. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız çalışmaları inatla sürdüreceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün fiziksel anlamda çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınız uygulama aşamasına gelirken sevdiğiniz işleri pratik yaşama geçirmiş olacaksınız. Mesleki aşklar gündemde olacak.

BALIK: İş arkadaşlarınızla disiplin konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Hızlı başlayan duygulara karşı çok dikkatli olmalısınız. Flört etmeye vakit harcamanız ve aşka daha çok şans vermeniz sizi üzebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder