Filiz Özkol 23 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Ay burcunuzda ilerliyor. Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün, ince işler peşinde koşacaksınız.

BOĞA: Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız nedeniyle bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmalı ve dinginliğe önem vermelisiniz. Çevreniz sizden olumlu bahsediyor.

İKİZLER: İşyerindeki kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Ama onların sizi etkilemeleri epey güç. Bu hafta, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularla ilgili araştırmaları yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen en son sözü siz söylemek istiyor. Kendinizi fazla yoruyorsunuz.

ASLAN: Tatmin sağlayacak işleri sevmenize rağmen, olaya hareket kazandırmak için zamana ihtiyaç var. İletişim gezegeni Merkür zıt burcunuzda ilerlerken sorunları önlemek için küçük molalar vermelisiniz.

BAŞAK: Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, günlük yaşamı fazla zorluyorsunuz. Bu da gerçeklerden kaçmanıza neden oluyor.

TERAZİ: İşinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyona ihtiyacınız var. Kalabalık ortamlarda çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsunuz.

AKREP: Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların devam etme ihtimaline rağmen sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkide şüphecisiniz. Yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

YAY: Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız farklı dallarda da çalışmalısınız.

OĞLAK: Sıra dışı konular ilginizi çekecek ama sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta. Mesleki konularda ihmal ettiğiniz konular gündeme gelecek.

Haberin Devamı

KOVA: Ailenizin tepki vermesini istemiyorsanız, onların fikirlerini önemseyin. Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığında istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz.

BALIK: Yaratıcılığınıza çok güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Artık sağlam basmak istiyor ve taviz verme konusunda daha temkinli davranıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder