Filiz Özkol 23 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Çıkacağınız yolculuklarda tanışacağınız kişilerle duygusal yakınlaşma fırsatları yakalayabilirsiniz. Yurtdışı seyahatleri gündem gelebilir. Bugün görüşeceğiniz kişilerin düşünce tarzları sizinle aynı olabilir.

BOĞA: Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine güçlü bir şekilde sarılmanızda fayda var. Bugün aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Son günlerde her şeye çok çabuk kırılıyorsunuz.

İKİZLER: Uzun süredir cesaret edemediğiniz birçok aktiviteye ‘Varım’ diyeceksiniz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken bazılarınız karmaşalar yaşayacak. Dengelerin çok önemli olduğunu biliyor ve kullanmak istiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımınız, hayattaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor ve başarıyorsunuz. Gizli duygularla başınız dertte. Kafanıza taktığınız kişiyi gözünüzde büyütmeyin.

ASLAN: Değerinizin karşılığı olmayabilir. Partner adayınızın bazı sırlarına tanık olabilirsiniz. Aşkınızı gizli gizli yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınız gittikçe derinlik kazanmaya başlıyor. İçinizde istikrarı sağlamanız çok zor.

BAŞAK: Karşı cinsin güzel konuşmalarıyla sizi etkilemeye çalışması sonucu geçici aşklar gündeme gelebilir. Bu konuda deneyimleriniz bol olacak. Maddi kaygılarınızın gündemde olacağı bir gün, dikkatli olun.

TERAZİ: Masraflarınızdaki artışların nedeni biraz da sizin hatanız. Bugün alışveriş yaparken bütçenizi aşabilirsiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa sivri bir dille söylemeniz istenmeyen tatsız olaylara neden olabiliyor.

AKREP: Bilinçli karar vermek için beklemeyi tercih ediyorsunuz. Duygulardan yana olmanız çoğu kez yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Çok ilginç bir durum ortaya çıkacak. Bazı tesadüfler ve eski duyguları tetikliyor.

YAY: Gönül freninizi sağlam tutmak zorundasınız. Kişiliğinizdeki duygu dalgalanmaları yüzünden aşkta hata yapıyor ve karşınızdaki kişiye fazla değer veriyorsunuz. Yaşamı kendi kuralları içinde yargılamalısınız.

OĞLAK: Sizi ikna etmek için çaba sarf etmeleri gerekebilir. Partnerinizin size vereceği desteği unutmamalısınız. Güç ve duygusallığı birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde aşk tuzaklarına dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Aile bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle çelişkili bir tavır içinde olabilirsiniz. Böyle bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Özel durumlar söz konusu.

BALIK: Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanız. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Bugün konuştuğunuz kişileri kolayca etkiliyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder