Filiz Özkol 23 Haziran 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Haziran 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Yapacağınız her aktiviteye duygusal performansınızı aktaracaksınız. Aşk yaşantınızın epey renkli geçeceği bugün, ani tartışmalardan uzak kalmayı başarmalısınız. Karşı tarafın fikirlerini önemsemelisiniz.

BOĞA: Bugün karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarından emin olmadan fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Olaylara yaklaşımınız çok daha farklı ve kuralcı olacak. Temkinli olmakta fayda var. Haklısınız.

İKİZLER: Bugünlerde değerinizin farkındasınız ama bu özelliğinizi karşı tarafa aktarmakta güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ortaya koyamadığınızda huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almaktan hoşlanmadığınız için bugün başarıyı kucaklayacaksınız.

ASLAN: Toplumsal konulara ilgi gösterme eğilimdesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili birtakım olaylar yaşayabilirsiniz. İşiniz ve ailenizin problemleri arasında kalmak istemiyorsunuz.

BAŞAK: Çalışma hayatınız duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu için çabuk etkileniyor ve sorunları işe kolay aksettirebiliyorsunuz. Bugün sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu olacak.

TERAZİ: İlginç fikirlerinizi iş konusunda kullanarak çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Kendinizi yenilemekte acele etmeyin. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

AKREP: Partnerinizle işbirliği içindesiniz. Bu da kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanızı sağlayacak. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

YAY: Aşkla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacak. İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda birtakım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken ikili ilişkilerinizde zorluk yaşıyorsunuz.

OĞLAK: Araştırmacı yapınızı fazla zorlamanız gerekmiyor. Dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay. Hislerinizi saklıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Girdiğiniz ortamlarda düşüncelerinizi savunmak zorunda kalıyorsunuz. Sabit düşünceleriniz var ve olaylara dar çerçeveden bakıyorsunuz. Takıntılı davranmaktan vazgeçin. Bacak ağrılarınız olabilir.

BALIK: Planladığınız işler için yeni yapılanmalar içinde olacaksınız. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız temkinli davranmanızda fayda var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder