Filiz Özkol 23 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Ay burcunuzda ilerlerken, huzursuz yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel çatışmalar içinde olabilirsiniz. Yapacağınız işleri planlama konusunda zorluklar yaşayacaksınız. Dostlarınızın önerilerini önemsemelisiniz.

BOĞA: Başarılı yönünüzün güçlü olduğu bir gün. Kendi içi dünyanızda geniş düşünüyor fakat uygulama alanında tereddüt ediyorsunuz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde etmenin yollarını arıyorsunuz.

İKİZLER: Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Birçok fikir çatışması söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyonunuzu arttırıp düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Çok hareketli ve enerjiksiniz. Çevrenizdeki birçok zincirleme işin üstesinden gelebileceksiniz.

ASLAN: Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gelişebilir. Özgürlüğünüzü ifade etme konusunda cesaretli davranacaksınız. İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Arkadaşlarınızın tekliflerine hazır olun.

BAŞAK: Bugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlenme söz konusu fakat karşılaştığınız kişilerle bazı problemler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili yoğun bir çalışma temposu içindesiniz.

TERAZİ: Kardeşlerle ilgili kısa mesafe görüşmeleri içinde olacaksınız. Bugün, duygularınız karışık, değişik düşünceler içindesiniz ve ikilem yaşıyorsunuz. Fevri davranmak yerine beklemeyi tercih etmeli, sabırlı olmalısınız.

AKREP: Maddi konularınıza akıllıca yorumlar getiriyor ve iletişim alanında başarılı kompozisyonlar çiziyorsunuz. Riskler konusunda dikkatli olmalı ve kendinize her konuda güvenmelisiniz. Bireysellikten zarar görebilirsiniz.

YAY: Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. İçinizde biriken enerji çevre ilişkilerine de yansıyor. Yarım kalan projelerinizi tamamlamalısınız.

OĞLAK: Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması sizi farklı aynı zamanda da başarılı yapıyor.

Haberin Devamı

KOVA: Çevrenizden olumlu tepkiler aldığınız zaman, sosyal yönünüz daha da güçleniyor. Bugün, yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak size çok iyi gelecektir.

BALIK: Bugün, iddialı şekilde ortaya çıkıp toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. Egolarınızı tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. Olaylara bir yönetici tavrıyla yaklaşıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder