Filiz Özkol 23 Ocak 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Ocak 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, birçok aktivitenin içinde olacaksınız. Hızlı düşünüp acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

BOĞA: İyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. İletişimde isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı tüm gücünüzle uygulamaya başlayabilirsiniz.

İKİZLER: Çevrenize karşı atılımcı davranışlarla dikkat çekmeyi bildiğiniz için herkes sizden farklı şeyler bekliyor. İşinize bağlılığınızın sağlığınıza olan olumsuz etkisini düşünmeli ve kendinizi fazla kaptırmamalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş sizi bekliyor. Çevrenizle duygu alışverişi içindesiniz. Kendinizi somut bir şekilde ortaya koymanın zamanı.

ASLAN: Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. İnandığınız konularda başarınızı katlıyorsunuz. Planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız.

BAŞAK: Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı bekleyin. Sosyal ilişkilerinizde arkadaşlarınızın sunacağı tekliflere kayıtsız kalamayacağınız bir gün.

TERAZİ: Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişim içindesiniz. Partnerinizle ilişkinizde içten davranıyorsunuz. Arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracaksınız.

AKREP: Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzun farkındasınız. Olayları çok derin algıladığınız için değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor. Sezgilerinizin yüksek olması bazılarını rahatsız edecek.

YAY: Partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları onun açısından değerlendirmelisiniz. Çekiciliğinizi çevre üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Evinizle ilgili değişim yapabilirsiniz.

OĞLAK: Yoğun iş temponuz sayesinde birçok başarı gelecek. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz. Bir konuya odaklanmaya yönelmelisiniz. Bağlantı içinde olduğunuz kişilere yakın tavırlar içinde olmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: İşbirliğini sevmeniz çevrenizin çoğalmasına neden oluyor. Enerjinizi sosyal ilişkilerinize çok güzel odaklıyor, başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündemde.

BALIK: Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Hevesinizin çabuk geçmesi her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Bugün sizi epey şaşırtan durumlar söz konusu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder