Filiz Özkol 23 Şubat 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Şubat 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Başarınızın gölgelenmesini istemiyorsanız iş konusunda dengelerinizi korumaya çalışmalısınız. Yatırımcı bir kafa yapısıyla maddi kazançları sorguladığınız bir gün. Harcamalarınız bütçenizi aşabilir.

BOĞA: Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Herkesten farklı düşünüyorsunuz. Kendinizi ifade ederken bazı koşulların sizi engellediğini görüyorsunuz, canınız sıkılıyor.

İKİZLER: Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi ve iletişim konusunda sorun çıkması, sizde olumsuz bir etki yaratabilir. Yapacağınız her türlü girişimden hızlı sonuçlar almanız her zaman mümkün olmayabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda istediğiniz sonucu görmeniz zaman alabilir. Acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz.

ASLAN: Karşı cinsle aranızda bazı sürtüşmeler söz konusu. Ortaklıklar arasında fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için anında müdahale huyunuzdan vazgeçmelisiniz.

BAŞAK: Duygusal anlamda kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Mesleki anlamda başarınızı perçinleyecek aktivitelere ihtiyacınız var. İş yaşantınızda bazı dostlarınızın yardımları ile önemli bazı aşamalar kat edeceksiniz.

TERAZİ: İlişkilerinizi olumlu kullanabileceğiniz bir gün. Kendinize güveniyor olayları yönlendirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızdan olumlu etkiler alıyor ve ortak etkinlikler konusunda yaratıcı davranıyorsunuz.

AKREP: Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sizin fikirlerinize ihtiyaç duyan kişiler olacak. Özellikle mantıklı ve akıllı yaklaşımlarınız, olaylara kısa sürede çözüm getirme tarzınızla her zaman çevrenizde takdir görüyorsunuz.

YAY: İnatçı ve idealist davranışlarınız bazı kişilerin dikkatini çekecek. Özgürce hareket etmek isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerinizde hız kazanacaksınız. Yeni oluşacak başlangıçlarda, motivasyon gücünüz artıyor.

OĞLAK: Öfkenizi içinizde saklama gereği duyup gergin bir gün geçirebilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve siz kendi şartlarınızı denetiminizden geçiriyorsunuz. Turistik amaçlı seyahatler olabilir.

Haberin Devamı

KOVA: Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapınız olmasına rağmen gün içinde ortaya çıkacak olaylarla ilgili hatalarınızı gözden geçirme ihtiyacı içinde olacaksınız. Küçük kazalara müsait bir gündesiniz, dikkatli olun.

BALIK: Yatırımlarınızı ve finans konularını gözden geçirmeniz gerekiyor. Yakın ilişkilerinizde yanlış yönlendirmelerin getirdiği aksaklıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder