Filiz Özkol 24 Haziran 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

24 Haziran 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Aşkta sizi derinden etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Olumlu bir dönemden geçiyorsunuz.

BOĞA: Çalışma arkadaşlarınızın özgün fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Düşünce sınırlarınız genişleyecek.

İKİZLER: Maddi konularda girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantıklı ve akılcı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. Ay’ın verdiği etkilerle kişisel deneyimlerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Güneş burcunuzda ilerlerken düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, isteklerinizi gündeme getireceksiniz. Siz kalıcı başarılardan yanasınız ve iş konusunda çalışkan, disiplinli kişileri seviyorsunuz.

ASLAN: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı öyle iddialı fikirler sunacaksınız ki herkes ikna olacak. İlginç bir gün.

BAŞAK: Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir dönem. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanacak ve yeni düşünceler ve farklı fikirler gündemde olacak.

TERAZİ: Duygusal davranmaktan kaçınıyorsunuz. Arkadaşlarınızla ortak kararlar alacak, tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Yaşam kalitenizi artırma konusunda kendinizi rahat hissedeceksiniz.

AKREP: İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevre koşullarına güvenmiyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek için olumlu çaba harcamanız kolay bir olay değil. Baskıcı düşüncelerden vazgeçin.

YAY: Ay burcunuzda ilerliyor. Sezgileriniz yoğun ve güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız.

OĞLAK: Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize zaman ayırın. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün.

Haberin Devamı

KOVA: Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için iş arkadaşlarınızla sıkı dostluk kurmak istiyorsunuz. Bugün, hırslı yönlerinizi, çevrenizdeki değişimle birleştirmelisiniz. Doğru kişilerle çalışmak sizi dinlendiriyor.

BALIK: Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişimdesiniz. Kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. İnandığınız konularda başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Planları aktif şekilde uygulayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder